Iker Jiménez presentant 'Horizonte' a Telecinco

'Horizonte' aborda la difusió d'anuncis que promocionen inversions en criptomonedes

'Horizonte' també posa el focus a Texcaltitlán arran de l'enfrontament entre els veïns del municipi mexicà.

Cuatro emet aquest dijous 28 de desembre una nova entrega en directe de 'Horizonte'. En aquesta edició, el programa posarà el focus a Texcaltitlán arran de l'enfrontament entre els veïns del municipi mexicà i presumptes membres de la Família Michoacana que els extorsionaven on van morir 14 persones. Per això connectarà en directe amb el periodista Alberto Peláez per oferir l'última hora des del lloc.

A més a més, 'Horizonte' comptarà amb les valoracions de Paz Velasco, jurista, criminòloga, professora de la Universitat Internacional de València. També el psiquiatre forense José Cabrera ; Jorge Albertini, advocat penalista o José Félix Ramajo, instructor de seguretat privada professional i instructor de policia i militars. Així com Sergio Gregori, periodista i secretari general del Sindicat de Periodistes de Madrid (SPM).

Iker Jiménez i Carmen Porter mirant-se al plató d'Horizonte
Iker Jiménez i Carmen Porter a 'Horizonte' | Mediaset

El programa de Cuatro també analitzarà el futur dels cotxes elèctrics juntament amb Marc Vidal, analista econòmic i divulgador tecnològic. Hi participaran Ángel Gaitán, mecànic i divulgador expert en automoció; Jorge Morales de Labra, enginyer industrial i expert en energia; Juan Francisco Calero, periodista especialitzat en automoció; José Antonio Galve, responsable de Producte i Màrqueting de MG a Espanya; i Nicolás Rodríguez, expert en Analítica i Intel·ligència de Dades i conseller delegat de Dathos Science.

Finalment, 'Horizonte' abordarà també la difusió d'anuncis a la xarxa social X que promocionen falses inversions en criptomonedes, utilitzant la imatge de persones famoses. Tot amb l'ajuda de Chema Alonso, president del Consell de Telefònica Open Innovation, enginyer informàtic i doctor honoris causa per la Universitat Rey Juan Carlos.

Les audiències d''Horizonte' a Cuatro

Iker Jiménez presentant 'Horizonte', el programa emès a Cuatro
Iker Jiménez a 'Horizonte' | Mediaset

'Horizonte' va prometre la temporada passada en la seva emissió a Cuatro un 5,9% de share i 478.000 espectadors, imposant-se a laSexta (5% i 401.000) a la franja d'emissió. Va elevar la seva mitjana nacional fins a assolir un 7,2% en target comercial, avantatjant en 1,6 punts el seu principal competidor (5,6%).

A més, va aconseguir un destacat seguiment entre els espectadors de 25 a 44 (7,9%) i el grup de 45 a 54 anys (7,1%). Va superar la mitjana nacional a Euskadi (8,3%), Astúries (8,1%), Balears (7,6%), Múrcia (7,6%), Canàries (6,6%), València (6,6) %), Aragó (6,5%), Castella i Lleó (6,2%) i Madrid (6,1%).