Fotografia d'Andreu Buenafuente al monòleg Que ens bombin a Tots de TV3

Així és 'Que ens bombin a tots', el nou monòleg de Buenafuente a TV3

Andreu Buenafuente protagonitza un nou monòleg a TV3 per repassar l'any: 'Que ens bombin a tots'.

Andreu Buenfuente torna a protagonitzar un monòleg per tancar l'any a TV3. Aquest dijous 28 de desembre a prime time dirà 'Que ens bombin a tots' i no serà cap broma. Després del gran èxit de l'any passat amb 'Curraràs', Buenafuente torna a les pantalles per fer un repàs del que ha estat aquest 2023 .

A la llibreta de Buenafuente, entre dibuixos i apunts, hi figuren infinitat de temes: la situació política, el Barça, les restriccions, el conflicte Israel-Palestina, el preu de productes de luxe com l'oli... No es vol deixar res! I tenint en compte tot això, ha arribat a una conclusió: Que ens bombin a tots! No hi ha un títol millor per a l'especial de comèdia d'aquest any, i no és una broma, encara que s'emeti el 28 de desembre.

Fotografia d'Andreu Buenafuente al monòleg Que ens bombin a Tots de TV3
Andreu Buenfuente a 'Que ens bombin a tots' | 3Cat

"És un privilegi que, com a comediant, jo disposi d'una hora, en una televisió pública, per parlar amb total llibertat de les coses que han passat aquest any, passades pel filtre de la comèdia. Ha estat i està sent un any molt difícil a nivell local i mundial. Cal subratllar l'esforç i la professionalitat de l'equip de guió que ha tirat endavant un resum de comèdia d'aquest 2023", ha assegurat Andreu Buenafuente.

Per tant, Andreu Buenafuente compta amb dos prime times a TV3 aquesta setmana. El còmic fa diverses setmanes que hi és a la nit de dilluns amb 'Vosaltres Mateixos', un format d'entrevistes on conversa amb gent anònima. Aquest dilluns 25 de desembre, l'espai, també disponible a 3Cat, va ser segona opció de la seva franja amb un bon 11,1% de share i 167.000 espectadors.

Fotografia d'Andreu Buenafuente presentant Vosaltres Mateixos a TV3
Andreu Buenfuente a 'Vosaltres Mateixos' | 3Cat

Recordem que 'Curraràs', el monòleg de Buenafuente del dia de Sant Esteve de l'any passat, va encapçalar el rànquing dels més vistos i va liderar l'emissió còmodament. L'espai va aconseguir una audiència acumulada de 953.000 espectadors, amb una mitjana de 594.000 espectadors i una quota del 28,4% . Aquest va ser el projecte amb què va tornar Andreu Buenafuente a TV3, després de la seva sortida de Movistar Plus+.