Yigit a Pecat Original d'Antena 3

La decisió de Yigit al capítol de 'Pecado Original' del dijous 18 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Yigit pren una inesperada decisió que afecta el seu casament amb Lila.

'Pecado Original' continua a les tardes d ' Antena 3 amb un nou capítol aquest dijous 18 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dijous 18 de gener, Yildiz descobreix que la seva mare i Zehra han muntat una guarderia a casa seva. Al costat d'Aysel i Asuman, s'han fet passar per educadores professionals i diverses mares li han confiat la cura dels nadons. D'aquesta manera, Zehra i les seves sòcies perden de vista un dels nadons.

Captura de Yildiz a Pecado Original d'Antena 3
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

Totes tres el buscaran com boges i Yildiz s'unirà a la recerca, no sense abans fer-los una gran bronca. La mare del nen desaparegut embogirà a la porta de la mansió i exigirà que li donin al seu fill immediatament i trucarà a la policia. Halit s'enfada moltíssim per la bogeria que han fet.

Sahika prepara una festa a casa de Kaya per animar-lo, encara que en realitat tot ho fa per celebrar el seu divorci. Yigit vol posposar el casament i la Lila es disgusta.

Finalment, Yildiz ha de pagar una gran multa pel negoci que va muntar i ara ha de retirar els diners que invertiria.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Kaya i Ender, dos personatges de la sèrie 'Pecado Original' discutint en un capítol de la sèrie
Ender i Kaya a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i Pasapalabra a les 20h.