Captura de 'Pecado Original' amb Sahika amb un vestit vermell i Yildiz amb una samarreta blanca i jaqueta rosa donant-se la mà

Sahika i Yildiz s'uneixen al capítol de 'Pecado Original' del dijous 8 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Yildiz s'assabenta que Ender la va utilitzar per fer fotos d'ella amb Kerim.

' Pecado Original ' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dijous 8 de febrer . Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Recordem que Halit va acomiadar Kerim davant de tots els seus convidats el dia del casament. L'empresari li va dir que no ho volia veure més i va deixar caure que havia descobert que ell i Yildiz havien mantingut una relació a l'esquena.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dijous 8 de febrer, Kerim explica a Yildiz que té plans per convertir-se en un home poderós. I, assegura que l'ajudarà a recuperar el fill i trobar una casa.

Kerim a 'Pecado Original'
Kerim a 'Pecado Original' | Atresmedia

D'altra banda, Sahika assegura a Kerim que és impossible mantenir-lo com a CEO a l'empresa perquè Halit té més accions que ella. A més, Sahika demana a Yigit que es posi del costat.

Per part seva, Yildiz s'assabenta que Ender la va utilitzar per fer fotos d'ella al costat de Kerim. Yildiz apareix a la mansió per enfrontar-se a Ender i veure el seu fill. No obstant, Halit truca a la policia i presenta càrrecs contra ella.

Després de l'incident, Sahika apareix disposada a ajudar-la per recuperar el fill, però amb condicions. Yildiz, està disposada a assumir les conseqüències per recuperar Halitcan.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Plànol curt de Halit i Ender parlant en una escena de 'Pecado Original' amb rostre seriós
Halit i Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.