Yildiz amb cara d'espantada a Pecado Original

Yildiz humiliada al capítol de 'Pecado Original' de dimarts 6 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Ender s'instal·la de nou a la mansió.

' Pec Original ' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dimarts 6 de febrer . Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Recordem que Caner va descobrir que Halit tramava alguna cosa i de seguida li va explicar a la seva germana que havia vist Sitki sortir de casa dels Ekinci. Ella va lligar caps i va témer que l'empresari hagués fet algun tipus de pacte amb Şahika i per això va decidir parlar-hi directament.

Ender seria mirant de banda a la sèrie turca Pecat Original d'Antena 3
Ender de 'Pecado Original' | Atresmedia

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dimarts 6 de febrer, Yildiz està impactada. No es pot creure que Ender l'hagi traït per guanyar-se la confiança de Halit i tornar a casar-s'hi. A més, està en xoc per la humiliació que ha patit per part de Halit, que acomiada Kerim davant de tots els convidats.

D'altra banda, decideix agafar el nadó i marxar, però Halit ha cancel·lat les targetes i no tenen diners. S'han d'anar a casa d'una amiga d'Asuman, mentre que l'Ender s'instal·la de nou a la mansió. Què passarà ara que Ender torna a ser una Argun? Se'n venjaran Şahika i Yildiz? Uniran forces o ho faran per separat?

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Halit assegut mirant al capdavant al capítol de Pecado Original d'aquest divendres 14 de juliol
Halit de 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.