Muntatge amb els personatges de Yildiz i Halicat a 'Pecado Original'

Un casament amb sorpresa al capítol de 'Pecado Original' del dilluns 5 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Yildiz es prepara per al casament.

' Pecado Original ' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dilluns 5 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dilluns 5 de febrer, Yildiz es prepara per al casament. Està molt feliç i emocionada. Per altra banda, Sahika també s'arregla per casar-se amb Halit.

Captura del personatge de Sahika a 'Pecado Original'
Sahika vestida de Novia al nou capítol de 'Pecado Original' | Antena 3

A més, Halit i Yildiz són a l'altar davant de tots els convidats, quan ell anuncia que no es casaran. A continuació, Sahika apareix vestida de Novia, però Halit també la deixa plantada.

Finalment, Halit anuncia que ja s'ha casat i Ender apareix com la seva dona al mig de la celebració. Tots es queden en xoc.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Captura de 'Pecado Original' amb el casament de Halicat i Yildiz
Halit i Ender es casen davant la mirada de Yildiz i Sahika a 'Pecado Original' | Antena 3

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.