'Bright Minds' nou thriller policíac

'Bright Minds', el nou thriller policíac d'Atreseries, s'estrena el 5 de febrer

La sèrie francesa, 'Bright Minds', protagonitzada per dos detectius molt especials s'estrena en prime time per a Atreseries.

Atreseries estrena aquest dilluns 5 de febrer, a partir de les 22.00 hores, la ficció policíaca 'Bright Minds'. La sèrie és un thriller policíac que se centra en el complex i arriscat dia a dia de dos agents de policia molt especials.

Les protagonistes són Raphaëlle Coste (Lola Dewaere), una comandant de la brigada criminal impulsiva , espontània i amb molta experiència a l'esquena. I, la seva companya, Astrid Nielsen (Sara Mortensen), és una documentalista de la policia judicial , que pateix síndrome d'Asperger. Una autèntica enciclopèdia vivent de la ciència forense, que gestionarà i resoldrà els casos d'una forma molt original i força sensible.

'Bright Minds', nou thriller policíac
Astrid i Raphaëlle són les protagonistes de 'Bright Minds' | Atresmedia

La sensibilitat d'Astrid atrau especialment Raphaëlle pel seu mètode a l'hora de fer les coses. Totes dues forjaran, gairebé sense adonar-se'n, una relació que aviat transcendirà l'àmbit del que és exclusivament laboral i arribaran a formar un duet inseparable. Juntes aprendran a superar les seves idees preconcebudes i descobriran que, malgrat les moltes diferències, la confiança i l'amistat són possibles.

En aquest nou thriller policíac, els seus protagonistes s'hauran d'enfrontar a diversos enigmes criminals, la majoria inexplicables. Una casa encantada, una víctima morta de por, una escena del crim esgarrifós, un 'jove' de més de vuitanta anys, entre d'altres.

Aquests són només alguns dels misteris que hauran de desentranyar les dues agents de policia i aconseguiran a cada capítol que totes les peces encaixin per resoldre els casos.

'Bright Minds', nou thriller policíac
'Bright Minds', la nova sèrie d'Atresmedia | Atresmedia

En el primer capítol, un advocat s'esfondra al tribunal. Diagnòstic: mort de por! Això és tot el que es necessita per intrigar la comandant Raphaëlle Coste i la seva nova companya al crim, Astrid Nielsen.

Poc després, el cotxe de l'advocat explota al carrer. La investigació porta el duo a una casa on es produeixen fenòmens sobrenaturals. Mentre registren la casa, Raphaëlle cau accidentalment al fons del soterrani i aterra sobre un cadàver.

Atreseries (1,9%) aconsegueix el millor gener històric

Atreseries (1,9%) continua sent la cadena de nova creació líder i obté el millor mes de gener de la història. Entre els continguts més vistos de la cadena hi ha 'Crimen en el paraíso' (2,6% i 215.000), 'Vera' (2,5% i 211.000) i 'Caso abierto' (1,6% i 188.000), que ha arribat aquest mes a la cadena.