Captura de Jordi González i Anne Igartiburu a D Cor de La 1

La inesperada decisió que ha pres La 1 amb 'Corazón' per no funcionar en audiències

Només dues setmanes després de la seva estrena, La 1 ja ha pres una contundent decisió amb el nou 'Corazón'.

La nova versió de 'Corazón' no està aconseguint enganxar l'audiència, i per això La 1 ja ha pres decisions. 'D Corazón' és la nova versió presentada per Jordi González i Anne Igartiburu del clàssic magazín que porta en antena des del 1997. Una nova etapa no està aconseguint les audiències esperades.

L'espai de crònica rosa que emet els matins de dissabte i diumenge havia triplicat la durada de 30 a 90 minuts, incloent-hi col·laboradors. És per això que 'Corazón' va incorporar a rostres com Alba Carrillo, Terelu Campos, Euprepio Padula, Pelayo Díaz, Carmen Lomana i Adriana Abenia, entre d'altres.

Captura de Jordi González i Anne Igartiburu a l'estrena de D Cor a La 1
'D Corazón' retalla la seva durada aquesta setmana | RTVE

Després de la seva estrena el 20 de gener, les dades d'audiència han estat molt inferiors a les esperades a La 1. 'D Corazón' promitja en les quatre primeres emissions un breu 6,1% de quota de pantalla i 412.000 espectadors. En la seva última entrega, el 28 de gener, només va assolir un 5,4% de share, pràcticament la meitat que 'Socialité', que li treu diversos punts d'avantatge (9.8% i 646.000).

Després d'aquests resultats, la cadena ha decidit retallar la seva durada i, a partir d'ara, 'Corazón' s'emetrà de 13.55 ha 15.00 h. Per tant, perd 30 minuts d'emissió, encara que segueix sent més durada que en la versió anterior.

La decisió de TVE al canviar 'D Corazón' era arriscada, ja que ha suposat l'enfrontament directe amb 'Socialité' de Telecinco. Tot i que el to dels dos formats és diferents, alguns dels canvis ha fet que 'Corazón' s'assembli una mica al rival directe.

Per què Anne Igartiburu no presenta els dissabtes?

Captura de Jordi González i Anne Igartiburu a l'estrena de D Cor a La 1
'D Corazón' presentat per Jordi González i Anne Igartiburu | RTVE

Recordeu-vos, a més, que 'D Corazón' perd un dels seus presentadors tots els dissabtes, ja que Anne Igartiburu grava 'Baila como Puedas'. El talent xou mostrarà la cara més desconeguda dels concursants, que presentaran els seus dots al ball en tipus d'estils. La dansa contemporània, el hip-hop, el house o el jazz són algunes de les disciplines que podrem veure a sobre de l'escenari.

A més, cadascun podrà triar amb quin ballarí vol formar parella, que haurà de demostrar que és el ballarí i el coreògraf més complet instruint aquests celebrities amateur.