Captura de Laura Bozzo a la seva entrevista al plató de GH VIP

Laura Bozzo revela que ha patit un atracament a Madrid: 'Tenia els ulls de drogat'

Laura Bozzo ha revelat el traumàtic atracament que ha viscut a Madrid mentre intentava treure diners.

Després de sortir de 'GH VIP' a les portes de la final, Laura Bozzo segueix lligada a Espanya col·laborant en diversos programes de Telecinco. És per això que s'ha establert a Madrid i està fent vida pels seus carrers. Tot i això, el que no esperava era patir un intent d'atracament mentre intentava treure diners en un caixer.

D'aquesta manera, Laura Bozzo va entrar en directe a 'TardeAR' per explicar el que havia passat: "Vaig portar la meva filla perquè es fes un tatú al maluc i bé, no es podia pagar amb targeta. Em van dir que havia d'anar a la cantonada era a la plaça Tirso de Molina a un caixer i quan em vaig posar per treure els diners un jove amb un aspecte horrible es va posar darrere meu».

Captura de Laura Bozzo després de ser expulsada de GH VIP a la semifinal
Laura Bozzo a 'GH VIP' | Mediaset

"Tenia uns ulls com de no sé, de drogat, o una cosa així, molt alta. En aquell moment que jo veig aquest home darrere meu. Tenia els ulls com de drogat. Em voltejo, el miro als ulls i començo a cridar: quin carall et passa”, va explicar la reacció Laura Bozzo.

Després dels grups, un grup de persones que es trobaven en una cafeteria al costat del caixer es va acostar a ajudar la presentadora. "He de dir que la gent a Espanya, és de veritat, una altra cosa. En altres països ningú no es fica", afegia Laura Bozzo.

"Va començar a cridar-me ell a mi. Jo avançava amb la senyora, que ja havia tret la targeta, vam entrar a una cafeteria, i aquest home va entrar a la cafeteria”, va continuar explicant Bozzo, que va sentir por de veure que l'agressor la seguia. Va ser llavors quan una persona va amenaçar de trucar a la policia i el jove assaltant se'n va anar.

Laura Bozzo seria al confessionari de GH VIP
Laura Bozzo a 'GH VIP' | Mediaset

D'aquesta manera, Laura Bozzo va revelar que inicialment es va encoratjar i no va tenir por: "Vaig dir: a mi no m'assaltaran. Llavors jo no sé qui es va espantar massa, si jo, que em vaig espantar o ell". Tot i això, ha afegit que després de l'adrenalina inicial la sensació va ser diferent: "Les meves reaccions sempre són violentes, però després em ve la por".