Captura de Yildiz tocant-se els cabells a la sèrie Pecado Original d'Antena 3

Amor i odi al capítol de 'Pecado Original' del dijous 29 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Çagatay i Yildiz tenen moltes ganes d'estar junts, encara que ella pensa que Feride l'odia.

'Pecado Original' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dijous 29 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer .

Seguint les ordres de Feride, Güler va acusar Yildiz i els seus amics d'haver destrossat les cortines. Per això els reclama 100.000 lires com a compensació. La jove Yilmaz i l'Emir han anat a casa seva per fer entrar en raó la seva clienta, sense saber que estan sent víctimes d'una trampa.

Tot i això, al capítol de 'Pecado Original' aquest dijous 29 de febrer, Çagatay i Yildiz tenen moltes ganes d'estar junts i se'ls veu molt feliços. Encara que ella pensa que Feride l'odia, i té raó.

Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareix Sahika amb rostre seriós
Sahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

D'altra banda, Sahika intenta guanyar-se la simpatia de Hassan una altra vegada, però no ho aconsegueix.

A més, Hassan vol que Ender el tracti amb respecte i li digui “cap”. Quan aconsegueixi el seu propòsit, durà a terme uns plans que ningú no s'espera.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Ender amb una mirada seriosa a Pecado Original d'Antena 3
Ender a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Somnis de Llibertat' a les 15:45h. Posteriorment, emet el final d''Amar es para siempre' a les 16:30h i la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:15h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social Y ahora Sonsoles ' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.