Halit i Ender, dos personatges de la sèrie 'Pecado Original' amb rostre seriós parlant en un primer pla

Tots en contra de Yildiz al capítol de 'Pecado Original' del dilluns 29 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Erim està molt furiós amb Yildiz i ja no aguanta tenir-la a prop.

'Pecado Original' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dilluns 29 de gener . Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dilluns 29 de gener,   Erim està molt furiós i cada vegada és més groller amb Yildiz, perquè ja no aguanta tenir-la a prop. Kerim haurà de bregar amb el seu soci Mert, que cada vegada que pot intentar estafar algú de la família Argun, en aquest cas a Zehra.

Plànol curt de Halit i Ender parlant en una escena de 'Pecado Original' amb rostre seriós
Halit i Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

D'altra banda, Halit estarà extraordinàriament simpàtic amb Yildiz, el que la noia no sap és que ho fa sol perquè li vol treure la custòdia del petit Halit Can. D'aquesta manera, Halit parla amb el fill i li demana que sigui fort. Han de fingir que no van escoltar la conversa entre Ender i Yildiz fins que Halit aconsegueixi la custòdia del nadó.

No obstant això, cada cop s'adona que el seu futur marit s'està comportant massa bé... Començarà a sospitar que el que vol és acabar-hi?

A més, Ender s'assabenta que Halit va escoltar la discussió amb Yildiz. Ara vol utilitzar la seva amiga per aconseguir proves contra ella i donar-les a Halit.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Erim a 'Pecat Original'
Erim a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.