Plànol curt d'Alba Carrillo, molt somrient, al programa 'Bake Off Celebrity' de RTVE

La 1 segueix 'salvamitzant-se': Alba Carrillo, nou fitxatge de 'Mañaneros'

TVE torna a apostar per una cara de Telecinco, i aquesta vegada, fitxa per sorpresa una nova col·laboradora per a 'Mañaneros'.

TVE sembla estar acollint molts rostres de Telecinco i 'Sálvame', que es van quedar fora de la cadena després de la cancel·lació del format. Rostres com Lydia Lozano i Terelu Campos van fitxar per 'Mañaneros', programa presentat per Jaime Cantizano. Així com, Rocío Carrasco, Terelu Campos i Alba Carrillo, que també concursen a 'Bake Off: famosos al horno'.

Recordem que el matinal que presenten Jaime Cantizano, Miriam Moreno i Marc Santandreu, de dilluns a divendres, va ser el primer programa que va incorporar a Terelu Campos com a col·laboradora. La filla de María Teresa Campos també va col·laborar al cancel·lat 'La plaza' de Jordi González . A més, va presentar l'homenatge a la seva mare que es va emetre la nit de reis a La 1.

Jaime Cantizano seriós presentant 'Mañaneros' en directe
'Mañaneros' presentat per Jaime Cantizano | RTVE

Lydia Lozano, per la seva banda, també feia el salt a TVE després de 20 anys treballant amb Mediaset. Es va incorporar a 'Mañaneros' després d'entrar Terelu Campos a concursar a 'Bake Off' i també s'ha unit com a concursant a 'Baila Como Pots'.

D'aquesta manera, ara, Alba Carrillo se suma a l'equip de 'Mañaneros'. La model torna a la televisió com a col·laboradora després del seu acomiadament a 'Ya es mediodía' i els seus problemes judicials amb Mediaset i Unicorn Content. Recordem que també es va estrenar com a tertuliana a 'D Corazón' el passat dissabte 20 de gener.

Alba Carrillo, molt somrient, asseguda al sofà de la casa de 'GH Vip'
Alba Carrillo | Mediaset

Per tant, Alba Carrillo no para de sumar projectes i sembla haver començat l'any amb bon peu, i s'uneix a Lydia Lozano i Terelu Campus a 'Mañaneros'. Amb aquest fitxatge, la col·laboradora i exmodel torna als matins de TVE on ja va treballar fa anys com a col·laboradora d''Amigas y conocidas', el programa que presentaven Inés Ballester.

Serà la setmana que ve quan s'estreni Alba Carrillo com a col·laboradora de 'Mañaneros' on coincidirà amb Pepa Jiménez, María Eugenia Yagüe, Alberto Guzmán, Diego Reinares, entre d'altres.

Per tant, malgrat les crítiques, La 1 segueix "salvamitzant" la seva programació amb el salt de diverses cares als seus programes. La que no ho farà serà Belén Esteban després de ser vetada com a jurat de 'Baila como puedas'. Després de tancar el seu fitxatge com a defensora del poble, la Presidenta de RTVE va decidir paralitzar el contracte abans de ser signat.