Mert de 'Pecado Original'

Males intencions al capítol de 'Pecado Original' del dilluns 19 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Mert només pensa a aconseguir les accions de Zehra.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dilluns 19 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

L'empleada de Çağatay es va quedar de pedra en veure Yildiz i el seu nadó a casa del seu cap. No va poder evitar trucar a una de les seves companyes, que treballa a casa de la mare del seu cap, per informar-lo de la situació.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dilluns 19 de febrer, Mert només pensa a aconseguir les accions de Zehra, però ella no coneix les seves males intencions.

Çagatay de 'Pecado Original'
Çagatay de 'Pecado Original' | Atresmedia

Per la seva banda, Yildiz no para de buscar la manera de conquerir Çagatay. Tots dos fan una passejada junts per parlar de la seva vida. Çagatay confessa que no té tracte amb el pare des de fa anys. A més, Yildiz coneixerà Hassan, el nou soci del hòlding. Està preocupada per si la situació del seu fill canviarà amb la fusió. Ell la tranquil·litza assegurant que no faltarà de res a Halitcan.

D'altra banda, Hassan és també el pare de Çagatay, i la seva mare, Feride, creu que Yildiz és l'amant de Hassan.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Yildiz somrient a Pecat Original
Yildiz de 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.