Iker Jiménez i Carmen Porter a Quart Mil·lenni

Iker Jiménez aborda el paper de Sabina Suey per evitar la destrucció del Sant Calze

Aquest diumenge, 'Cuarto Milenio' el programa recordarà el cas de José Ventura Calderón, assassí dels seus tres fills.

Cuatro emet aquest diumenge 18 de febrer una nova entrega de 'Cuarto Milenio', després de les vacances de Nadal. En aquesta edició, Iker Jiménez  analitzarà el paper que va jugar María Sabina Suey Vanaclocha per evitar la destrucció del Sant Calze, preada relíquia de la cristiandat, durant la Guerra Civil espanyola.

D'altra banda, el programa recordarà el cas de José Ventura Calderón. L'estudiant de 22 anys que va matar a trets tres nens a la barriada pacense d'Antonio Domínguez, el 26 de desembre de 1989. Posteriorment, declarant que va cometre els crims en nom del déu Moloch.

I en la nova entrega d' 'Immaturi', el periodista, escriptor i reporter Javier Pérez Camposaprofundirà en la mitologia japonesa de les ubume. Les uburne són esperits de dones que van morir durant el part, o quan els seus fills eren molt petits.

Les audiències de 'Cuarto Milenio'

Iker Jiménez parlant assegut al plató de 'Cuarto Milenio'
Iker Jiménez presentant 'Cuarto Milenio' | Mediaset

Temporada després de temporada, 'Cuarto Milenio', el programa més longeu de Cuatro i un dels més competitius del canal. El programa va culminar la passada amb una mitjana de 760.000 espectadors (6,1% de share), 1,2 punts per davant de laSexta (4,9% i 615.000). 'Cuarto Milenio' va incrementar, a més, la seva mitjana nacional fins a assolir un 8,1% de share en target comercial, 2,1 punts per davant del seu principal competidor (6%).

'Cuarto Milenio' va anotar un destacat seguiment entre el públic de 25 a 44 (8,7%) i els espectadors de 45 a 54 anys (8%). A més, va superar la mitjana nacional a Euskadi (8,3%), Múrcia (7,9%) i Astúries (7,4%). Així com Madrid (6,7%), Castella-la Manxa (6,7%), València (6,6%), Balears (6,6%), Aragó (6,3%) i Canàries (6,2%) %).

Recordem que, la setmana passada, 'Cuarto Milenio' amb un 5,8% de shae yy 722.000 espectadors es va situar per davant de la seva directa competència a la seva franja (5,4%).