Fotografia de Miguel Bernardeau com a protagonista de Guineu a Prime Video

La 1 relega el final de 'Zorro' al late night després de caure en audiències

TVE recupera 'La pel·lícula de la setmana' amb 'Wonder Woman 1984 i, retarda el desenllaç de 'Zorro' després del descens continuat en audiències.

TVE ha anunciat un canvi en la programació del cap de setmana que ve. La 1 ha programat tres continguts diferents per a la nit del diumenge 18 de febrer, enviant a 'Zorro' al late night.

D'aquesta manera, la nit començarà amb un especial de les eleccions gallegues, i després, torna 'La película de la semana', amb 'Wonder Woman 1984'. La sèrie 'Zorro', per la seva banda, queda relegada al late night de la cadena.

Fins ara, la ficció protagonitzada per Miguel Bernardeau ocupava el prime time dominical del canal. Tot i això, no sembla haver convençut els espectadors. La setmana passada va obtenir un 6,6% de share. Per tant, el seu descens continuant en audiències ha portat TVE a prendre la decisió de relegar els últims capítols al late night. D'aquesta manera,el desenllaç de la sèrie s'emetrà a partir de les 00:25h.

Miguel Bernardeau vestit de la guineu per a la sèrie de Prime Video
'Zorro' veu relegat el seu desenllaç al late night | Prime Video

El pla inicial de la cadena pública és començar la programació nocturna amb l'especial informatiu 18F: Galícia decideix entre les 21 hi les 22:05h. Després, 'Wonder Woman 1984', i a continuació, el final de 'Zorro'. Tot i això, l'escrutini de les eleccions gallegues pot fer variar la programació.

Si l´escrutini avança correctament, l´especial passarà al Canal 24h. La 1, per part seva, seguirà amb la seva programació donant pas a 'La pel·lícula de la setmana', en aquest cas a la seqüela de 'Wonder Woman'. El contenidor cinematogràfic torna després d'un mes d'absència, on la cadena pública ha apostat per sèries espanyoles ('La ley del mar' i 'Zorro').

Després de l'emissió de la pel·lícula, arribaria el torn als dos últims capítols de 'Zorro'. Si els resultats de les eleccions gallegues retarden la programació, la sèrie es veuria terriblement afectada.

De manera que, la programació queda a costa de com avanci l'escrutini. TVE oferirà un primer sondeig a partir de les 20h , després del tancament dels col·legis electorals, dins de l'avenç informatiu. Serà aleshores quan se sabrà amb claredat la programació de La 1.