Captura de Yildiz tocant-se els cabells a la sèrie Pecado Original d'Antena 3

Una il·lusió inabastable al capítol de 'Pecado Original' del dijous 15 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Mert i Sahika s'associen per acceptar el nou soci del hòlding.

' Pecado Original ' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dijous 15 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Tot i que Ender i Şahika mai no s'han portat bé, per primera vegada, com a accionistes del Holding, comparteixen que Halit s'està precipitant a l'hora de donar tant poder a Mert, al qual pràcticament acaba de conèixer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dijous 15 de febrer, Mert i Sahika s'associen per acceptar el nou soci, però Ender no vol deixar l'empresa a les mans.

Finalment, Ender es veu obligada a signar l'acord , encara que està convençuda que no és la manera de salvar el hòlding. 

Capítol de Pecado Original de dimecres 12 de juliol
Ender a 'Pecado Original' | Atresmedia

A més, Asuman demana ajuda a Caner i Emir per buscar candidats a Yildiz, ja que vol que es torni a casar. Yildiz, per la seva banda, rebutja tots els candidats perquè considera que són més grans que ella. 

Tot i això, després d'ensenyar-li totes les fotos d'homes que ha trobat per internet, en troben a un que li agrada: Çagatay. Un home ric, maco, jove, però gens fàcil de conèixer.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Sahika a Pecat Original d'Antena 3
Sahika a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.