Muntatge de Juanra Bonet i Manel Fuentes com a presentadors d'Atrapa un Millón a Antena 3

'Atrapa un Millón' canvia de presentador: Juanra Bonet substitueix Manel Fuentes

Juanra Bonet presentarà diverses entregues d''Atrapa un Millón' com a substitut de Manel Fuentes a Antena 3.

Juanra Bonet torna a les pantalles com a presentador d''Atrapa un Millón'.Antena 3 està apostant pel concurs presentat per Manel Fuentes la nit dels dissabtes després del gran èxit del seu retorn pel 20è aniversari. Tot i això, la promo d'aquesta setmana ha deixat veure com ara és Bonet qui presenta 'Atrapa un Millón'.

De fet, Juanra Bonet presenta amb total normalitat, sense fer cap menció Manel Fuentes. Cal destacar, no obstant, que Atresmedia ja va anunciar des de l'inici que Juanra Bonet conduiria alguna de les entregues d'aquesta temporada en què Manel no ha pogut estar per incompatibilitat d'agenda. Per tant, almenys durant les dues properes entregues, que ja estan preestrenades a atresplayer, hi haurà canvi de presentador.

Recordem que, fa un any, els quatre especials d''Atrapa un Millón' van mediar un fantàstic 15,5% de share i 1.463.000 espectadors. En aquesta ocasió, la temporada va tornar liderant amb un 12,5% correcte de quota i 1.386.000 espectadors. Tot i això, la forta competència va fer que baixés en la seva segona entrega a un 10,1% i 1.220.000 fidels.

Mantenint la mecànica que va fer famós al format,  'Atrapa un millón' posa un milió d'euros de diners reals en metàl·lic sobre la taula: 40 feixos de 25.000 euros cadascun. L'objectiu del joc és conservar el màxim de diners possibles fins a l'última pregunta. Els concursants hauran de respondre vuit preguntes.

Fotografia de Manel Fuentes amb un feix de bitllets a Atrapa un Millón de Antena 3
Manel Fuentes presenta 'Atrapa un Millón' | Atresmedia

Les quatre primeres preguntes tenen quatre opcions de resposta, però només una és la bona . En les tres preguntes següents tindran tres opcions de resposta. A la vuitena i última pregunta, els concursants s'ho juguen al 'Tot o res': només hi haurà dues opcions, una de veritable i una altra de falsa.

Al llarg del joc, els concursants poden posar tots els diners en una resposta o repartir-los en diverses, però sempre n'han de deixar una sense diners. Un cop acabat el temps, els diners que no hagin estat col·locats en alguna de les trapes es perdran. Els feixos que no caiguin per la trapa seran els que els concursants s'enduguin a casa.