Henar Álvarez i Jordi Évole a 'Lo de Évole'

Henar Álvarez i Jordi Évole passen una nit de canyes per Madrid a 'Lo de Évole'

Aquest diumenge, Jordi Évole entrevista Henar Álvarez per conèixer a fons el que hi ha més enllà d'aquesta imatge provocativa i veu sense pèls a la llengua.

Diumenge, a les 21:25h a laSexta, Jordi Évole passarà una nit de canyes per Madrid amb Henar Álvarez. La còmica ha irromput amb força els últims anys, destacant per no tenir pèls a la llengua. Amb més de 600.000 seguidors a Instagram, ha estat escollida per la revista Forbes com la millor podcaster de l'any.

A 'Lo de Évole', Henar Álvarez s'emporta Jordi Évole a passar una nit de canyes per Madrid. Visitant bars de tapes o locals de copes, apareixen la desimboltura i autenticitat de la còmica. Característiques que han agitat la comèdia mainstream en capgirar els rols de gènere. Però, durant la nit, també hi llueixen els dubtes i les inseguretats.

La còmica sempre s'ha mostrat sense embuts, provocativa i sense por a l'exhibicionisme. També ha mostrat amb total sinceritat i fent gala dels marges d'on ve.

Henar Álvarez i Jordi Évole a 'Lo de Évole'
Jordi Évole amb Henar Álvarez a 'Lo de Évole' | Atresmedia

Entre canyes i Tapes, Henar explica a Évole com utilitza l'humor per parlar de coses serioses. I parlen dels dos fronts de lluita: el gènere i la classe. Álvarez parla de sexualitat sense embuts, de maternitats imperfectes i reivindica la infidelitat femenina. A més, lamenta que la diferència de classe permeti a alguns accedir a serveis bàsics que són inassolibles per a altres.

“El feminisme no farà la vida dels homes millor, la farà pitjor. Però és igual, perquè no es tracta d'això”. “A les dones se'ns ha pres la sexualitat totalment”. O “cal molt poc perquè a un home se'l consideri un pare excel·lent i també molt poc perquè a una dona se'l consideri una mare de merda”, són algunes de les afirmacions de Henar durant la xerrada.

A la conversa també hi ha espai per a moments de la seva vida personal, que han marcat la seva vida. Com les penúries que va passar la seva família quan era nena i com l'èxit professional li ha permès poder deixar de preocupar-se per arribar a final de mes.

Les audiències de 'Lo de Évole'

El programa de laSexta va signar la setmana passada màxim de temporada, convertint-se, a més, al més vist de la nit amb 1.167.000 seguidors de mitjana, 3.375.000 espectadors únics i un 8% de quota mitjana.