Orhan 'Hermanos'

Elif fa xantatge a Sarp al capítol 'Hermanos' del dilluns 12 de febrer

Al nou capítol de 'Hermanos', Ömer no suporta les tensions entre Süsen i el seu cosí.

Antena 3 emet aquest dilluns 12 de febrer un nou capítol de 'Hermanos', a les 23:00h, després d'una nova entrega de 'El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible per avançat per als usuaris premium d'atresplayer.

Encara que els Eren i els seus amics pensaven que l'infern havia acabat després que Asiye i Doruk fossin rescatats del seu segrest, el pitjor encara havia de venir. Zehra va entregar els diners que s'havien emportat a la policia i els mafiosos es van emprenyar tant que van atemptar contra la vida de tots.

Al capítol de 'Hermanos' aquest dilluns 12 de febrer a Antena 3,  Elif s'assabenta que Sarp va calumnar Orhan per acomiadar-lo de la feina i li fa xantatge. Per la seva banda, Orhan no comprèn per què han volgut culpar-lo de ser un lladre. "Tu l'hi has jugat", dirà als Eren, però Sarp no sembla que hagi d'acceptar que ell és el culpable. Podran demostrar que ell és darrere de tot?

Ahmet de 'Germans'
Ahmet de 'Hermanos' | Antena 3

D'altra banda, Ahmet no vol viure a la mateixa casa que Sevval. I, confessa als seus fills que hi ha una altra dona a la seva vida, Suzan. Sevval es queda impactada en escoltar-lo, igual que els seus fills. A més, Ömer no suporta les tensions entre Süsen i el seu cosí i intenta que solucionin els seus problemes.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Ömer trist amb la seva àvia a l'hospital a Germans
Ömer a 'Hermanos' d'Antena 3 | Atresmedia

'Hermanos' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió. Dilluns 8 de gener la telenovel·la turca va ser líder de la seva franja amb un 13,1% i 1.229.000 televidents. Mentrestant, dimarts 9 va perdre el lideratge davant 'La Isla de las Tentaciones' en baixar a un 12,6% amb 1.198.000 fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Germans' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i l'Orient Mitjà.