Captura de Quique Niza a la roda de premsa de la semifinal del Benidorm Fest

Quique Niza fa balanç de la seva actuació al Benidorm Fest: 'Vam fer millors passades'

Vam acudir a la roda de premsa dels eliminats de la primera semifinal del Benidorm Fest.

Després de la primera semifinal, Mantra, Lérica, Noan i Quique Niza s'han quedat fora de la competició del Benidorm Fest . Aquestes quatre propostes ja no representaran Espanya a Eurovisió després de ser els menys votats de la nit. Només unes hores després, els artistes han fet una valoració sobre la seva actuació en una roda de premsa a què ha assistit TVienes.

"Ha estat un regal poder obrir aquesta semifinal i ballar. Això és un regal, s'hi vénen moltes cançons i concerts. Ha estat un aprenentatge molt bonic, hem treballat molt fort i espero que estigueu orgullós pel nostre pas pel Benidorm Fest", explicava Juan Carlos Arauzo, membre de Lérica.

"El nostre premi és ser aquí, haver après tant, haver-ho passat tan bé a l'escenari. La nostra sensació va ser boníssima i això és el que ens vam portar. Ho hem donat tot i ho hem passat super bé", afegia Tony Mateo, l'altre membre de Lèrica.

Captura de la roda de premsa dels eliminats del Benidorm Fest
Presentació del Benidorm Fest | RTVE

Per la seva banda, Noan es mostrava "content i emocionat" malgrat haver quedat al sisè lloc: "Només sortir de l'escenari em vaig posar a plorar, ja havia deixat anar tota aquesta emoció. Mirava les cares de la gent, ja no pensava en les càmeres, i això va ser un moment molt màgic que em portaré sempre a casa. He rebut molts missatges de gent que m'ha descobert gràcies al Benidorm Fest i estic molt agraït”.

Pel que fa a Mantra, que van ser els favorits del públic, van estar "tranquils" durant la seva actuació: "Feia tants mesos que assajàvem que vam estar molt feliços. Quan vam acabar de cantar ens vam mirar i ens havíem sentit genial. A l'assaig sentíem l'anergia, però amb tota la gent va ser brutal. Vam gaudir moltíssim entre nosaltres i amb el públic", explicaven els tres integrants.

Captura de la roda de premsa dels eliminats del Benidorm Fest
Presentació del Benidorm Fest | RTVE

“No entenem bé el procés dels punts, no és tan fàcil . El nostre balanç és positiu. Qualsevol artista el que valorem és que ens escolti la gent i que ens voti. Sabíem que hi havia gent perquè vam treure el disc fa res i ha anat molt bé, però estem contents malgrat no haver passat”, afegien sobre les votacions.

Finalment, el menys votat va ser Quique Niza: “A la nit estava emocionat perquè era una cançó l'objectiu de la qual era emocionar. Era un tema amb missatge i amb una posada en escena arriscada. Vam fer millors passades del que va sortir ahir a la nit i és el que em té l'espina clavada, però som humans i tenim millors i pitjors dies. Ahir no era el dia d'estar de deu, però es va estar i va sortir. Això ens obrirà moltíssimes portes, això és només un primer pas, una porta enorme" .