Muntatge de Pau Padilla amb el logo de Sálvame

Paz Padilla es pronuncia de la manera menys inesperada sobre el futur de 'Sálvame'

Paz Padilla trenca el seu silenci i mana una petició sobre el futur de 'Sálvame' després de ser cancel·lat.

Sis mesos després del final de 'Sálvame', Paz Padilla s'ha pronunciat sobre el futur del programa de Telecinco. La còmica ha tornat aquest mes de desembre a les pantalles de Mediaset amb diversos formats. Paz Padilla, amb la seva filla, protagonitza 'Te falta un viaje' a Cuatro, però també ha participat en el retrobament de 'Crónicas Marcianas' i jugarà a 'Celebrity School'.

D'aquesta manera, Paz Padilla ha concedit diverses entrevistes per promocionar els programes. Unes entrevistes en què no ha dubtat a parlar de 'Sálvame', format que va provocar el seu acomiadament de Mediaset. “Jo tinc molt bons records de 'Sálvame', he viscut moments molt bonics també”, deia a FormulaTV.

Primer pla de Pau Padilla somrient a la presentació de Me Resbala
Paz Padilla | Mediaset

"Hi ha molta gent que vull moltíssim, jo els estimo a tots, però n'hi ha a alguns que els tinc molt d'afecte ia tots els desitjo que vagi bé", ha afegit. Recordem que Belén Esteban va ser una de les grans enemigues de Paz Padilla a 'Sálvame' i amb qui va protagonitzar la seva última bronca, amb què va abandonar el plató.

Per tant, al més estil de 'Crónicas Marcianas', Paz Padilla ha demanat un retrobament per al format vespertí. "Tant de bo ens trobéssim d'aquí 20 anys i poguéssim tenir un retrobament de 'Sálvame', també estaria molt bonic", deia. "Jo he estat 14 anys i hi ha molta gent que vull...", concloïa.

Així és 'Et falta un viatge', el nou programa de Paz Padilla

Pau Padilla amb la seva filla, Anna Ferrer, juntes amb el mar de fons
Paz Padilla | Mediaset

'Te Falta un Viaje' és un format que, juntament amb la seva filla, Anna Ferrer, Paz Padilla recorre el món per descobrir diferents maneres de celebrar la vida i enfrontar-se a la mort. És un periple ple de moments divertits, emocionants i molt sentit de l'humor. A cada país, a més, visiten espanyols residents a cada destinació.

A més, coneixen personatges sorprenents i conviuen en cases de famílies natives que els mostren les seves tradicions i costums, que totes dues practiquen amb l'ajuda dels seus amfitrions. Finalment, cada edició de 'Te falta un viaje' a Cuatro culmina amb una gran experiència per a Paz Padilla i Anna Ferrer. Un repte que es coneix des de l´inici de cada recorregut i que afrontaran al final de cada ruta.