Fotografia d'Apatrullant el Nadal, un especial de Jalis de la Serna i Zazza l'italià

laSexta anuncia per sorpresa 'Apatrullando la Navidad', amb Jalis de la Serna i Zazza

Jalis de la Serna estarà acompanyat per Zazza l'italià, un youtuber conegut pels seus reportatges a zones conflictives.

laSexta estrena dijous que ve 4 de gener l'especial 'Apatrullando la Navidad'. Al capdavant, dos experts a endinsar-se en territoris hostils per mostrar-nos una realitat que poques vegades és filmada per una càmera: el reporter de laSexta Jalis de la Serna i el popular youtuber Zazza l'italià.

Aquest especial descobrirà als espectadors com es viu el Nadal en llocs on habitualment no arriben les càmeres de televisió. Una mirada diferent i única a una de les èpoques més especials de l´any per a tothom.

D'aquesta manera, 'Apatrullando la Navidad' s'endinsarà en llocs on no passen les cavalcades dels Reis Mags ni els carrers estan plens de garlandes de llums adornant-les. O si passa, no ho fa com tots estem acostumats a veure'l. Són llocs on el Nadal es viu d'una altra manera: diferent, atípic.

Cartell d'Apatrullant el Nadal de laSexta
'Apatrullando la Navidad' | Atresmedia

Els enregistraments d''Apatrullando la Navidad' s'han realitzat aquest mateix Nadal en diferents escenaris. Aquest especial de laSexta mostrarà els seus habitants, les seves tradicions i costums en aquesta època de l'any i ensenyarà com els dos reporters s'han hagut d'enfrontar a situacions paradoxals, sorprenents i inesperades. Llocs, de vegades, perillosos, on qualsevol cosa pot passar.

L'espectador coneixerà aquesta versió tan diferent del Nadal a través de la mirada de Jalis de la Serna, experimentat reporter adobat al carrer i expert a endinsar-se en territoris hostils. Estarà acompanyat de Zazza l'italià, conegut youtuber que recorre el món a la recerca dels barris més perillosos. Cadascú impregnarà el programa de la seva particular manera de narrar tot el que viuen; de manera que el programa reunirà el millor del reporterisme clàssic amb la frescor dels nous creadors de contingut.

Per tant, Jalis de la Serna es manté a laSexta després d'haver emès durant sis setmanes la quarta temporada d''Enviado Especial'. L'espai de reportatges, que es va acomiadar el 12 de desembre passat, va mediar un 5,8% de quota i 615.000 espectadors. El seu màxim va ser a la cinquena entrega amb un fantàstic 7,6% i 851.000 televidents.