Posat de Miki Núñez i Laura Escanes com a presentadors de les Campanades de TV3

Laura Escanes i Miki Núñez presentaran les Campanades de TV3

Miki repeteix al capdavant de les Campanades de TV3, que incorpora Laura Escanes, presentadora de 'La Travessa'.

TV3 ja té dues cares d'alçada per presentar les seves Campanades. La cadena autonòmica, líder cada any durant la retransmissió de Cap d'Any, apostarà per dos dels presentadors dels seus programes estrella. Es tracta de Miki Núñez, que repeteix per segon any consecutiu, juntament amb Laura Escanes, que acaba d'aterrar a la cadena amb 'La Travessa', que s'ha estrenat a 3cat.

Laura Escanes i Miki Núñez donaran la benvinguda al 2024 des de Barcelona. TV3 no ha especificat ubicació, tot i que habitualment sol ser des de l'Avinguda Maria Cristina, retransmetent l'espectacle de focs artificials de la ciutat. A causa de la pandèmia, en els darrers anys també es van traslladar al Tibidabo i a la Torre Agbar.

D'aquesta manera, Miki Núñez repeteix experiència presentant l'especial de la nit de Cap d'Any a TV3, després de donar la benvinguda el 2023 amb Mariona Escoda, guanyadora d''Eufòria'. El cantant està al capdavant del talent xou, que ja prepara la tercera edició amb Marta Torné. Recentment, a més, ha publicat el seu tercer àlbum titulat "121", un treball discogràfic que l'està portant de gira per tot Espanya.

Miki Núñez i Mariona Escoda com a presentadors de les Campanades de TV3 el 2023
Laura Escanes i Miki presentaran les Campanades de TV3 | 3Cat

Pel que fa a Laura Escanes, és una coneguda influencer, que està triomfant amb l'estrena de 'La Travessa', el nou reality d'aventures de 3Cat. La influencer, conegut també per les seves relacions amb Risto Mejide o Álvaro de la Luna, és present a totes les xarxes socials, com Instagram, on té prop de 2 milions de seguidors.

Laura Escanes a la primera promo de La Travessa, el seu nou programa de TV3
Laura Escanes presenta 'La Travessa' a 3cat | 3Cat

Recordem que el comiat de l'any a TV3, amb el programa Les Campanades de Cap d'any, encapçala habitualment els rànquings dels espais més vistos del mes de desembre i també de tot l'any, amb un resultat d'audiència espectacular. L'any passat, les Campanades de TV3 van reunir 962.000 espectadors, van obtenir una quota del 39,2% i van sumar una audiència acumulada de 1.422.000 espectadors .

Pel que fa a la resta de cadenes, TV3 és la segona autonòmica a anunciar els seus noms, després de Telemadrid, que comptarà amb Alicia Senovilla i Jota Abril A nivell nacional, només es coneix que Marta Flich i Jesús Calleja acomiadaran l'any a Telecinco i Cuatro des de Sevilla . Des de la mítica Puerta del Sol estarà Cristina Pedroche per a Antena 3, després d'aconseguir el lideratge en les últimes dues Nit de Cap d'Any. Per la seva banda, La 1 ha desmentit que Isabel Pantoja sigui el seu rostre per a les Campanades.