Bea, Álvaro Mayo i Paul Thin sorpresos davant la innocentada d'OT 2023

'OT 2023' enganya 80.000 persones amb la seva innocentada sobre Alejandro Sanz

'OT 2023' se la cola als concursants i als espectadors fent creure que Alejandro Sanz visitava l'acadèmia.

Avui és 28 de desembre i els concursants d''OT 2023' no s'han lliurat de caure en una innocentada de l'organització. Una innocentada on també han caigut la majoria d'espectadors, que esperaven la visita d'Alejandro Sanz a l'acadèmia. Més de 80.000 usuaris han estat pendents a les 15h del directe d''OT 2023' per confirmar si tot era veritat o formava part del dia dels Innocents.

D'aquesta manera, tot va començar dimecres a la tarda 27 de desembre, quan Noemí Galera va demanar als concursants que ordenessin l'acadèmia perquè rebrien una gran visita. Era llavors quan, en secret, deia a alguns participants que el convidat especial seria Alejandro Sanz. Tots van quedar sorpresos i amb ganes de rebre el cantant, que no ha visitat l'acadèmia a les últimes quatre edicions.

Lucas, Naiara i Juanjo sorpresos davant la innocentada d'OT 2023
Innocentada a 'OT 2023' | Prime Video

Per tant, a les 15h d'aquest 28 de desembre, tots els concursants estaven amb les millors gales al sofà esperant l'entrada d'Alejandro Sanz. Tot i això, res més lluny de la realitat, ja que de cop els sorprenia un missatge en pantalla: “Innocents, innocents! Noemí us agraeix que hàgiu ordenat una mica l'acadèmia. Per cert, Alejandro Sanz no ve”.

Tots els concursants d''OT 202 ' es quedaven amb la boca oberta i esperaven ansiosos Noemí Galera: “Ha estat l'única manera que estigués tot ordenat. Avui és 28 de desembre, és el dia dels Sants Innocents. Però que sapigueu que Alejandro Sanz ha posat un tweet i ha dit que en 10 minuts venia”, els deia la directora de l'acadèmia.

Concursants sorpresos davant la innocentada d'OT 2023
Innocentada a 'OT 2023' | Prime Video

A l'ideòleg de la idea: en quin moment es juga amb això?”, deia Álex Márquez, totalment sorprès pel que ha passat. La majoria de concursants no sabien quin dia és avui, i per això no s'esperaven la innocentada del programa. Tot i això, Noemí Galera ha aprofitat per convidar Alejandro Sanz que de veritat acudeixi a 'OT 2023' abans que acabi l'edició el febrer que ve.