Captura de Nuria Roca acomiadant-se de La Roca per vacances a laSexta

Nuria Roca s'acomiada del seu programa a laSexta i explica el motiu de pes

Nuria Roca s'acomiada de forma inesperada del seu programa a laSexta i aquest és el veritable motiu.

Nuria Roca s'ha acomiadat aquest diumenge 17 de desembre del seu programa a laSexta. Mentre que 'Más Vale Sábado' es va acomiadar definitivament dels espectadors, 'La Roca' ho farà només de forma temporal. I és que, com és habitual, diversos programes de laSexta paralitzen les seves emissions durant dues setmanes a causa de les vacances nadalenques.

Recordem que 'La Roca' ha millorat els seus resultats en audiència aquesta temporada. La tercera temporada té una mitjana de 427.000 espectadors i un 4,5% de quota de pantalla, millorant en 5 dècimes la dada de l'anterior. Cal destacar, a més, que ha aconseguit fins a cinc vegades superar el 5% de share, estant per sobre de la mitjana dominical de laSexta.

Captura de Nuria Roca acomiadant-se de La Roca per vacances a laSexta
Nuria Roca, presentadora a laSexta | Atresmedia

"Arribem al final del programa, l'últim programa de 'La Roca' de l'any, perquè nosaltres ens prendrem una petita aturada nadalenca. Tornarem el dia 7 de gener. O sigui, que el primer cap de setmana serem aquí i ens menjarem el Tortell de Reis amb tots vosaltres i us volem a tots de tornada”, explicava la presentadora.

A més, Nuria Roca va agrair als espectadors la pujada en audiències: "Donar-vos les gràcies de part de tot l'equip perquè ens heu fet molt feliços. Cada diumenge hem sumat més gent, més roquers, i evidentment això ens omple de felicitat. Nosaltres sense vosaltres no som res, així que el diumenge 7 estarem de tornada i com sempre posarem més temes sobre la taula", afegia.

I en aquest 2024 intentarem fer-ho una mica millor. Que tingueu bones festes i un gran 2024. Gràcies”, concloïa Nuria Roca mentre acomiadava 'La Roca' a laSexta.

Nuria Roca com a presentadora de La Roca a laSexta
Nuria Roca, presentadora a laSexta | Atresmedia

Per tant, laSexta ha renovat 'La Roca', que seguirà formant part de la seva graella durant el proper any. Recordem que el darrer entrevista de l'any ha estat Juan del Val, marit de Nuria Roca i col·laborador del programa. Al llarg de la temporada també hi han participat Carmen Lomana, Fernando Tejero, Maxi Iglesias, Inma Cuesta, José Coronado o Loles León.