Alberto Caballero somrient en un photocall

Alberto Caballero explica el motiu pel qual 'La que se avecina' ara és més curta

El director de 'La que se avecina' ha explicat per què la seva última temporada és més curta i la dificultat de continuar mantenint la seva emissió.

La temporada 14 de 'La que se avecina' arriba al final aquest divendres 22 de desembre, amb l'estrena del seu vuitè episodi a Prime Video. Els capítols estan a punt de tancar les trames després que la Noelia s'hagi despertat del coma. Una temporada, a més, que compta amb vuit capítols, com ja va passar a l'anterior, i no amb 16 com antigament.

Ha estat un dels seus directors i creadors, Alberto Caballero, qui ha agraït la seva fidelitat als seguidors de 'La que se avecina'. "Seguim els primers a Amazon Prime Video. Aquest divendres últim capítol de la temporada 14. Gràcies a tots!", ha escrit a les seves xarxes socials.

Petra Martínez com a Doña Fina i Loles León com a Menchu Carrascosa a la temporada 14 de La que s'acosta
Petra Martínez i Loles León a 'La que se avecina' | Mediaset

Els espectadors, acostumats a temporades més llargues, s'han sorprès què aquesta nova temporada acabi al capítol 8. La reacció del públic ha provocat que Alberto Caballero expliqui el motiu: "Agraeixo a tots que se us hagi fet curta la T14 de 'La que se avecina'. Bon senyal i entenc que vulgueu més mandanga".

"Ara us faig números: són 8 capítols de 80 minuts, si fos una comèdia de 30, serien més de 21 capítols. A què ja no us semblen tan pocs?', ha explicat el director. Després d'aquesta publicació, Caballero ha explicat que tenen altres formats més rendibles pels quals apostar: "A hores d'ara, tenint altres formats molt més còmodes d'escriure, i més ben pagats, el miracle és que seguiu tenint 'La que se avecina'".

"Sento si 8 capítols us semblen pocs. Són 5 mesos d'escriptura i 5 de rodatge. Quan en fèiem 13 era perquè no compaginàvem sèries", ha acabat afirmant el creador de la longeva sèrie.

Rocío Marín en el seu paper de Greta, Jordi Sánchez com a Antonio Recio i Nathalie Seseña com a Berta Escobar a la temporada 14 de La que s'acosta
La temporada 14 de 'La que se avecina' finalitza el divendres 22 de desembre | Prime Video

Recordem que 'La que se avecina' segueix reunint una massa de seguidors, tot i que fa 16 anys que està en emissió. Una de les principals trames de la temporada ha estat que Victòria Rafaela Balmaseda ha bolcat tota la seva energia a intentar desnonar Antonio i Berta de la peixateria. Ha aprofitat que la seva germana Noelia està en coma i que el matrimoni Recio no té contracte, però el peixater ha fet tot el que està a la mà per impedir-ho.