Álex González al repartiment de Toy Boy

Álex González protagonitzarà i coproduirà una nova sèrie per a Disney+

Álex González desenvolupa una nova sèrie per a Disney+, que començarà el rodatge a finals de març.

Álex González prepara nova sèrie per a Disney+ que sortirà d'una idea original de l'actor. Projecte que s'encarregarà de desenvolupar la productora de César Bénitez, Plano a Plano, segons ha publicat VerTele. Aquesta nova sèrie espanyola va ser aprovada per la plataforma a finals de novembre, i començarà el rodatge a finals de març.

Un projecte secret d´Álex Gónzalez, on serà protagonista i coproductor. L'actor ha definit en unes declaracions per a la revista Pronto en un esdeveniment com 'una comèdia romàntica d'acció, a l'estil 'Indiana Jones' o 'A la recerca del cor verd'. Serà la primera vegada que forma part de l'equip creatiu, encara que no s'encarrega de desenvolupar els guions.

Álex González no ha estrenat cap sèrie aquest any, després de protagonitzar el 2022 'Operación Marea Negra' i sumar-se al repartiment de 'Toy Boy'. El 2021 va protagonitzar '3 Caminos' a Prime Video, i anys enrere va protagonitzar 'El Príncipe' (2014-2016) i 'Vivir sin permiso' (2018-2020). Al cinema, va protagonitzar "Fuimos Canciones" el 2021, per la qual cosa aquest nou projecte el portaria de tornada a les pantalles i amb un rol més important.

Álex González i Hiba Abouk a 'El Príncipe'
Álex González i Hiba Abouk a 'El Príncipe' | Mediaset

Per la seva banda, la productora Plano a Plano ha decidit apostar per aquest nou projecte de l'actor i desenvolupar els seus guions. Recordem que la factoria li va donar la fama gràcies a 'El Príncipe' i després van tornar a coincidir a la segona temporada de 'Toy Boy',

Per a Plano a Plano suposa un projecte important després que Mediaset li tragués la producció de 'Desaparecidos', i finalitzar les sèries 'Servir i protegir' a TVE i 'Valeria' a Netflix. Al seu torn, suposaria la seva primera producció per a Disney+.

D'aquesta manera, aquesta ficció suposarà una nova ficció espanyola després de l'estrena de 'Balenciaga' que arribarà el 19 de gener. És una sèrie dramàtica que recrea la vida i el llegat del creador espanyol nascut a Guetaria, un dels dissenyadors de moda més icònics de tots els temps. Alberto San Juan interpreta Cristóbal Balenciaga, un home enigmàtic i amb un talent extraordinari que va desafiar les convencions socials de l'època i va revolucionar el món de la moda.