Muntatge d'Aitana i Dani Rovira a la promo de Netflix

Netflix avança els seus continguts per al 2024 unint Aitana i 'Sálvese quien pueda'

Netflix anuncia tots els formats espanyols per al 2024, amb Aitana com una dels seus grans protagonistes.

Netflix ha avançat tots els seus continguts per al 2024. Ja és habitual que la plataforma llanci un tràiler per anunciar tots els formats originals que arribaran a Espanya en els propers mesos. En un vídeo de cinc minuts, Netflix ha ajuntat totes les seves estrelles sota el lema "Abraça tot el que ve".

D'aquesta manera, el tràiler ha estat per un director que ha anat incorporant tots els elements per mostrar ràpidament tots els projectes de Netflix. Hi han participat Miguel Herrán o María Pedraza per anunciar 'Asalto al banco central' o Clara Lago per a 'Clanes'. La plataforma també ha avançat l'estrena de la darrera temporada d' 'Élite' amb Omar Ayuso o Maribel Verdú.

En ficció de comèdia també seguirà 'Machos Alfa' amb la seva segona temporada, que ja té data d'estrena. També hi haurà lloc per al misteri amb '1992', la nova sèrie de terror d'Álex de l'Església o amb 'El caso Asunta', protagonitzada per Candela Peña. A més, també hi haurà emocions amb 'Respira', la nova sèrie de metges protagonitzada per Najwa Nimri, Blanca Suárez o Manu Ríos.

Este 2024, #AbrazaTodoLoQueViene | Netflix España

A més, també hi haurà buit per al cinema, amb Aitana com a gran protagonista de "Pared con Pared" en el seu segon projecte com a actriu. Com no, arribarà "A través de tu mirada" i "Ni una más". I també s'estrenarà la segona part de l'èxit "El Hoyo".

En entreteniment, una de les seves grans apostes serà '¡Sálvese quien pueda!' , que arriba aquest mateix dijous 1 de febrer. D'aquesta manera, no han pogut faltar els col·laboradors de 'Sálvame': Belén Esteban, Lydia Lozano, María Patiño i Kiko Matamoros. A més, també hi haurà lloc per a una nova temporada de 'Georgina' o per a 'Univerxo David', la nova docusèrie del cuiner.

Captura de Lydia Lozano, María Patiño i Kiko Matamoros a la promo de Netflix
Col·laboradors de 'Salvi's qui pugui!' | Netflix

A més, Netflix també comptarà amb la sèrie documental LaLiga 24, centrada a la primera divisió de futbol d'Espanya.

"Pareu màquines, què passa? És que ho vol tot, vol drama, suspens, comèdia, realities, acció... ¡Tallin! Digues-me, què et ve de gust veure avui?", conclou el tràiler de Netflix.