Fotografia de l'escenari del Benidorm Fest 2024

Així és el nou plató del Benidorm Fest 2024: escenari, green room...

En una visita amb autoritats, RTVE ha Revelat com és el nou plató del Benidorm Fest 2024.

RTVE ha obert aquest migdia les portes del Palau d'Esports L'Illa de Benidorm per mostrar l'escenari del Benidorm Fest 2024 . Una visita que ha tingut la presència de responsables de RTVE, la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Benidorm. Una visita davant la premsa acreditada, a què ha assistit TVienes, on els responsables han explicat les novetats del plató mentre s'ultimen els últims preparatius de les gales.

Com en anys anteriors, l'escenografia i els espais per a la tècnica i el públic estan repartits en diverses zones principals. Hi ha el backstage (391,81m2), escenari principal (580,28 m2), zona públic fossat (680,39 m2), Green Room (475 m2) i premsa (657 m2). Així, l'espai total ocupat al pavelló entre escenografia, públic i espai tècnic és de 5.000 m2.

L'escenari principal consta d'una pantalla fixa al centre de l'espai d'escenificació suportada per un gran element estructural i decoratiu en forma de gran arc el·líptic autoil·luminat. Al centre d'aquest arc hi ha una pantalla mòbil que es pot desplaçar de manera transversal per deixar pas a una obertura de sis metres lliures de llum. Donarà accés a l'escenari als elements escenogràfics que han d'entrar i sortir del backstage cap a la zona d'escenificació durant el xou en directe.

Fotografia de l'escenari del Benidorm Fest 2024
Escenari del Benidorm Fest | RTVE

Als laterals hi ha dues estructures simètriques en secció corba que sostenen una pantalla de 7,5 metres d'amplada per sis d'alçada. A més, a cada espatlla de l'escenari hi ha unes sortides per a elements escenogràfics de poca envergadura i personal de l'staff tècnic i artistes. Al costat d'aquestes sortides hi ha dues pantalles més amb secció corba que vesteixen els laterals de l'escenari.

Al terra de l'escenari hi ha implantada una gran pantalla circular protegida per un paviment de vidre transparent. Al seu perímetre es troben també encastats tres arcs de llegiu auto il·luminats.

Fotografia de l'escenari del Benidorm Fest 2024
Escenari del Benidorm Fest | RTVE

Pel que fa a la Green Room, és en forma de ventall a planta amb accessos laterals per escales. Hi ha vuit grans anells circulars amb sofàs i tauletes autoil·luminades acolliran la zona de repòs dels artistes concursants després de la seva actuació. A banda i banda de la Green Room es troben dues zones de forma circular on es troba el jurat i un set de presentació del xou amb espai per a tres presentadors.

El Benidorm Fest celebra les seves semifinals aquest dimarts 30 de gener i el dijous 1 de febrer i el seu final serà el dissabte 3 de febrer del 2024. Cal destacar, a més, que el Benidorm Fest estrena trio de presentadors amb Ruth Lorenzo, Marc Calderó i Ana Prada.