Fotografia de Santi Acosta a la roda de premsa de De Divendres

Un exdirectiu de Mediaset no calla contra Santi Acosta i 'De Divendres'

Un dels antics directius de Mediaset sorprèn amb unes declaracions contra Santi Acosta i el seu nou programa.

Un dels antics directius de Mediaset continua criticant els canvis realitzats per la nova direcció. Ja fa més d'un any que Paolo Vasile va abandonar el grup audiovisual i Alessandro Salem va arribar a Mediaset. Des d'aleshores, han estat molts els canvis que s'han fet a la graella de Telecinco, com ara la cancel·lació de 'Sálvame', un dels més sonats.

D'aquesta manera, un dels directius que van sortir de Mediaset amb l'arribada de la nova directiva no ha dubtat a criticar una de les noves apostes: De Viernes. Es tracta de Baldomero Toscano, director de Producció de Programes de Mediaset durant 13 anys, que va ser cessat al mes de febrer. Toscano ha anat contra el grup diverses vegades, sent un dels directius cessats més crítics.

Recordem que 'De Viernes' és un nou programa produït per Mandarina i presentat per Santi Acosta i Beatriz Archidona. Va arribar fa només dos mesos, després que 'La Última Noche' fracassara a l'estiu com el substitut del 'Deluxe'.

Posat de Beatriz Archidona i Santi Acosta durant la presentació de De Divendres a Telecinco
Santi Acosta i Beatriz Archidona | Mediaset

Per tant, Baldomero Toscano no ha tingut bones paraules per a Santi Acosta, que va tornar a Telecinco de manera fixa amb aquest programa. "El 'De Divendres' que ha substituït el 'Deluxe' al món del cor amb aquest presentador que s'està deixant front com dic jo, Santi Acosta", ha afirmat el directiu a la ràdio d'Illa Cristina.

"De Viernes' segueix l'estela del Deluxe amb menys gràcia perquè no tenen la fauna meravellosa que tenia el 'Deluxe'. És un programa més convencional, antic. Més com la tele dels 90, és més sense molestar", ha afegit Baldomero Toscano contra el programa de cor.

"Aquest desposicionament del cor més salvatge ha perjudicat Telecinco. A l'espectador espanyol li agrada el salseig dur", ha explicat el directiu, dient que l'audiència és més important que la imatge.

Captura de Santi Acosta i Beatriz Archidona com a presentadors de De Divendres
Santi Acosta i Beatriz Archidona | Mediaset

A més, no ha dubtat a destacar les bones audiències de 'La Isla de las Tentaciones': "L'únic programa que ha tingut un bon resultat en prime time ha estat 'La Isla de las Tentaciones' perquè és el que el públic natural de Telecinco vol", conclou.