Tolga somrient a Germans d'Antena 3

Tolga, en deute amb Süsen al capítol de 'Hermanos' del dilluns 19 de febrer

Al nou capítol de 'Hermanos', Süsen està inconscient a terra després de l'accident i la porten corrent a l'hospital.

Antena 3 emet aquest dilluns 19 de febrer un nou capítol de 'Hermanos', a les 23:00h, després d'una nova entrega de 'El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible per avançat per als usuaris premium d'atresplayer.

Al capítol d''Hermanos' aquest dilluns 19 de febrer a Antena 3, Süsen està inconscient a terra després de l'accident i la porten corrent a l'hospital. Allí es recupera i Tolga li agraeix que li salvés la vida. Se sent en deute amb ella i vol protegir-la per sempre. A més, Oğulcan es reconcilia amb Süsen.

D'altra banda, Ahmet adverteix Sevval que busqui una feina per guanyar-se la vida i que pugui marxar de casa seva. Sense embaix, ella només hi posa inconvenients.

Captura d'Ahmet a Pecado Original
Ahmet a 'Hermanos' | Atresmedia

D'aquesta manera, Şevval no supera que Ahmet se n'hagi divorciat i, encara menys, que ara estigui amb Suzan. La mare de Sarp i Yasmin aprofita qualsevol ocasió per humiliar Suzan i ella està cansada de les seves contínues provocacions, cosa que provoca una forta discussió amb Ahmet. Finalment, Şevval aprofita que va borratxo per fer fotos de tots dos com si haguessin passat la nit junts.

A més, Akif creu que Ayla va matar la mare d'Elif.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Captura d'Akif xiuxiuejant a l'oïda Ayla a Germans d'Antena 3
Ayla i Akif a 'Hermanos' | Atresmedia

'Hermanos' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió. Dilluns 8 de gener la telenovel·la turca va ser líder de la seva franja amb un 13,1% i 1.229.000 televidents. Mentrestant, dimarts 9 va perdre el lideratge davant 'La Isla de las Tentaciones' en baixar a un 12,6% amb 1.198.000 fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Hermanos' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i l'Orient Mitjà.