Miki Núñez i Marta Torné com a presentadors d'Eufòria a TV3

La tercera temporada d'Eufòria ja té data d'estrena a TV3 i un gran canvi

La tercera temporada d''Eufòria' arribarà abans de l'inici de la primavera amb canvis notoris a la taula del jurat.

Va ser el programa revelació del 2022 i TV3 ja prepara la tercera temporada:  'Eufòria' escalfa motors per sorprendre el públic. Tot i que encara no s'han conegut els detalls de la nova temporada del talent xou, ha sortit a la llum la data d'estrena que estudia la cadena pública catalana.

TV3 estrenarà l'esperada tercera temporada d''Eufòria' el proper 1 de març, tal com ha avançat el periodista Rocco Steinhauser a Versió RAC 1. 'Eufòria' ja ha completat el càsting amb els 16 aspirants que competiran per conquistar els cors del públic i del jurat. L´anunci dels participants es farà durant la primera gala, que promet estar carregada de sorpreses.

Miki Núñez i Marta Torné com a presentadors d'Eufòria a TV3
Miki Nuñez i Marta Torné a 'Eufòria' | 3Cat

Aquesta nova etapa d''Eufòria' no només portarà cares noves i talent a la petita pantalla, sinó que també experimentarà canvis significatius en el format i el disseny del plató. El punt més cridaner serà la renovació, possiblement al complet, dels membres del jurat d''Eufòria', afegint-hi un element d'incertesa i expectació a la temporada. Fonts properes a la productora han suggerit que aquests canvis busquen mantenir la frescor i l'interès del públic, elevant encara més l'expectació al voltant del programa musical català.

Miki Nuñez i Marta Torné, presentadors de les temporades anteriors d''Eufòria', continuaran liderant el programa amb la seva carismàtica presència i compenetració. Tot i així, fonts properes a la cadena confirma que hi va haver altres opcions sobre la taula que canviaven completament la fórmula del programa de TV3.

De moment, els seguidors fidels d''Eufòria' ja poden gaudir d'una dosi addicional d'emoció amb el concert de la segona temporada que 3Cat ha penjat a la plataforma. Aquest espectacle, que va tenir lloc al Palau Sant Jordi, va capturar la màgia i l'entusiasme de la gran festa que va ser el concert celebrat el 22 de juny passat a Barcelona. Ple de llum, color, ball i bona música, el concert permet als espectadors reviure els moments inoblidables de la temporada anterior.