Captura d´Anne Igartiburu amb una silueta

La 1 fitxa una coneguda cantant internacional per al seu nou gran programa

L'inesperat fitxatge internacional que ha fet RTVE per al seu nou talent xou d'Anne Igartiburu.

La 1 segueix immersa en la preproducció de 'Baila Como Puedas', el seu nou talent xou presentat per Anne Igartiburu en què 16 professionals del ball s'enfrontaran al desafiament més gran de la seva carrera. Hauran de demostrar que són el ballarí i coreògraf més complet instruint vuit celebrities en tot tipus de disciplines. 'Baila Como Puedas', que arrencarà els seus enregistraments a finals de gener, comptarà amb Lydia Lozano com a concursant, però també amb una coneguda cantant internacional .

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva El Televisero, la cantant italiana Sabrina Salerno se suma al càsting de 'Baila como puedas'. L'artista va saltar a la fama internacional gràcies a Boys, tema amb què va protagonitzar un mític moment quan en una actuació se li va escapar un pit. Recentment, a més, va ser la tercera finalista de 'Mask singer: endevina qui canta' a Antena 3, sota la màscara de Caballito de Mar.

Sabrina Salerno desenmascarada com Caballito de Mar a Mask Singer
Sabrina Salermo a 'Mask Singer' | Atresmedia

De moment només es coneixen aquests dos noms, Lydia Lozano i Sabrina Salermo, malgrat que en total el càsting estarà format per vuit famosos. Cal destacar que Lozano ha fitxat per RTVE també com a col·laboradora de 'Mañaneros' de Jaime Cantizano.

Recordem que, al primer programa de 'Baila como Puedas', cadascun dels vuit famosos triarà un ballarí professional per formar parella. Mentrestant, la resta dels participants no escollits al primer programa passaran a la reserva. Aquesta elecció serà crucial, ja que la parella treballarà per esdevenir la guanyadora. Aquestes parelles formades per ballarí i celebrity seran avaluades cada setmana per un jurat, que determinarà si el ballarí professional continua o si l'ha d'abandonar, canviant la celebrity de professor.

D'aquesta manera, La 1 torna a apostar pel ball després de 'Mira qui balla!', que es va emetre a Espanya entre el 2005 i el 2009 . En aquesta etapa es van emetre set edicions presentades per Anne Igartiburu, amb Claudia Molina, David Cibera, Rosa Lopez, Estela Giménez, Manuel Sarrià, Nani Gaitán i Manuel Bandera com els seus guanyadors. Més recentment, el 2021, La 1 va estrenar 'The Dancer' amb Ion Aramendi, però no va funcionar en arribar a caure al 6% de quota de pantalla.