Posat de Jesús Calleja i Marta Flich com a presentadors de les Campanades de Telecinco

Mediaset anuncia un canvi històric que afecta directament a les Campanades

Mediaset ha pres una decisió històrica i d'última hora que afecta a les Campanades de Marta Flich i Jesús Calleja.

Mediaset ha pres una decisió històrica respecte a les Campanades 2023-2024. Marta Flich i Jesús Calleja són els encarregats de presentar aquesta mítica cita des de la ciutat de Sevilla. L'Ajuntament de la ciutat, que el 2024 assumirà la capitalitat de la indústria aeroespacial europea, serà l'escenari des d'on els presentadors acomiadaran el 2023 i donaran la benvinguda al 2024.

Tot i això, Mediaset ha anunciat una decisió inesperada i és que les seves Campanades només es podran seguir a Telecinco. Durant els últims 12 anys, Cuatro ha emès en simulcast aquest esdeveniment, però ara Mediaset ha decidit prescindir de la cita a la cadena secundària. Cosa que no s'havia anunciat, ja que Mediaset promocionava inicialment les Campanades per als dos canals.

Captura de Marta Flich i Jesús Calleja a la promo de les Campanades de Telecinco
Jesús Calleja i Marta Flich | Mediaset

De fet, des que va néixer l'any 2005, Cuatro s'ha emès les Campanades tots els Cap d'Any. Només ha faltat a aquesta cita tan especial el 2011, igual que passarà en aquesta ocasió. Va ser el 2012 quan Mediaset va apostar per emetre a simulcast la retransmissió.

La decisió ha estat una sorpresa per a tothom. De fet, molts presentadors com David Cantero a Informatius Telecinco o Joaquín Prat a 'Vamos a ver', han anunciat aquests dies que les Campanades també es podrien veure a Cuatro.

En el seu lloc, Cuatro emetrà en prime time una edició especial de 'First Dates' dedicada al Hollywood dels anys 20. El programa de cites de Carlos Sobera s'allargarà fins a les 0:10h, hora en què acaben les Campanades a la majoria de cadenes. En aquest moment, Cuatro apostarà per l'emissió de la pel·lícula "Ocho apellidos vascos".

Captura de 'First Dates' amb Carlos Sobera a la porta rebent a la cita
'First Dates' | Mediaset

Recordem que, l'any passat, les Campanades de Mediaset van punxar a audiències. Telecinco va marcar la seva dada més baixa des de 2001 amb un pobre 4,7% share i 799.000 espectadors, sent la tercera emissió de les Campanades menys vistes de la seva història. A Cuatro va sumar un 4,4% share i 748.000 televidents, de manera que en prescindir de les Campanades, Mediaset pretén unir tots els espectadors a la cadena principal.