Fotografia de l'especial de José Mota a RTVE

Així és l'especial de José Mota la nit de Cap d'Any: 'Un año de miedo'

Seguint la seva mítica tradició, La 1 aposta la nit de Cap d'Any per l'humor de José Mota a 'Un año de miedo'.

Arriba la nit més festiva de l'any i RTVE es proposa gaudir-ne de valent. Per això, ha preparat la millor nit de Cap d'Any de la televisió amb l'humor de José Mota i el seu repàs a l'any que acaba. L'especial, que se situarà el 2023, arrencarà a les 21:50h a La 1.

Així, dos governants espanyols es dirigeixen al castell del comte Draculmont, un lloc on s'amaguen sinistres polítics que es dediquen a sembrar el pànic entre els ciutadans. Dins dels seus murs hi habiten criatures com el doctor Sanchezstein, l'Home Lovox o el mateix comte Draculmont. Què estan planejant? Quins secrets guarden?

José Mota homenatja els clàssics del cinema de terror com Dràcula o Frankenstein per satiritzar l'actualitat política i social de l'any que conclou. Participen en l'especial Patricia Conde, Jorge Sanz, Agustín Jiménez, Berta Collado, Paula Pua, Sayago Ayuso, Paco Collado o els streamers Nerea Fernández i AnimaLize21. Un espai que, a més, comptarà amb números musicals, esquetxos d'humor i actualitat, de família o col·legis.

Fotografia de l'especial de José Mota a RTVE
Especial de Cap d'Any de José Mota | RTVE

També hi destaca una convidada, Barbie, protagonista d'una secció molt especial. Així com les recreacions de polítics com el nord-americà Donald Trump o l'argentí Javier Milei. I com a tancament, una espectacular paròdia del 'Thriller' de Michael Jackson.

Posteriorment, La 1 emetrà l'especial '¡Feliz 2024!', que acompanyarà els espectadors en el comiat del 2023 i en les primeres hores del 2024. Un espai presentat per Patricia Conde, Rocío Muñoz i l'actor colombià Carlos Torres.

Fotografia de l'especial Feliç 2023 de RTVE amb Patricia Conde, Rocío Muñoz i Carlos Torres
‘Feliz 2024!’ | RTVE

Un trio de luxe per presentar les més de noranta actuacions per ballar l'última nit de l'any amb artistes com Malú, Carlos Baute, Blas Cantó o Vanesa Martín. També Pastora Soler, Camela, Pablo López, Luís Fonsi, Miki Núñez, Blanca Paloma, Ana Guerra, Maldita Nerea, Vicco, Sergio Dalma, Maria Peláe o Merche. Així com Mala Rodríguez, Ana Mena, Abraham Mateo, Juan Magán, Edurne, Gloria Trevi, Gonzalo Hermida, Sole Giménez, Rozalen, Varry Brava, Ruth Lorenzo, José Mercé, Natalia Jiménez o Estopa.

Finalment, recordem que Ramón García i la cantant Ana Mena donaran la benvinguda en directe al nou any des de la Puerta del Sol de Madrid a un programa especial renovat. L'especial Campanades de RTVE comptarà com a convidada especial amb la futbolista Jennifer Hermoso, que brindarà pels èxits d'aquest any i per la igualtat l'any 2024.