Captura de Sandra Barneda com a presentadora de l'Illa de les Temptacions

'La Isla de las Tentaciones' revela la seva cinquena parella, coneguda pel públic

'La Isla de las Tentaciones' dóna la sorpresa amb la seva cinquena parella, que ja ha participat al reality.

Cinc noves parelles posen rumb a República Dominicana per afrontar el repte més gran de les seves vides: 'La Isla de las Tentaciones' . La mítica foguera torna a encendre's perquè aquestes parelles convisquin al costat de solters i solteres i s'enfrontin a caure en la temptació. Després de gairebé un any d'aturada, Telecinco ha iniciat la promoció de la setena temporada de 'La Isla de las Tentaciones', que arribarà al gener.

D'aquesta manera, 'La Isla de las Tentaciones' encara tenia per confirmar la seva cinquena parella, que serà David Vaquero i María Aguilar. La parella es va conèixer l'anterior temporada i van començar una relació després de tot el que van viure a la República Dominicana. Ell va trencar la seva relació amb Elena sent-li infidel al costat de Maria al programa i en sortir van decidir començar una història d'amor.

Fotografia de David Vaquero i María Aguilar a L'Illa de les Temptacions
David Vaquero i María Aguilar | Mediaset

Després d'abandonar el paradís, van tenir alts i baixos constants, ja que la por de Maria que David li fallés va fer efecte en la seva relació i van decidir trencar. Encara que, finalment, i sent incapaços d'oblidar-se, van decidir tornar a apostar pel seu amor. Ara tornen al lloc on va començar tot amb por que s'acabi, però amb la necessitat de confirmar la seva relació per avançar i demostrar al món que s'estimen i que poden amb tot.

María assegura que el seu fort amb David va ser "un fletxat" i que vénen a aquesta setena edició del programa "a posar a prova el seu amor al lloc que el va veure néixer" .

Per tant, David Vaquero i María Aguilar s'uneixen a la resta de parelles de 'La Isla de las Tentaciones', ja confirmades per Telecinco.

Rober i Alba

Posat de Rober i Alba, participants de l'Illa de les Temptacions 7
Rober i Alba | Mediaset

Rober (33 anys) i Alba (30 anys), que fa un any que estan junts, es van conèixer en una festa i vénen des de Madrid. Rober va tenir clar des de la primera mirada que Alba seria la seva xicota, mentre que a ella inicialment no li va cridar gaire l'atenció, però la insistència de Rober va acabar convencent-la. Al cap de tres mesos se'n van anar a viure junts, donant peu així a la seva bonica història d'amor.

Andrea i Álvaro

Posat d'Andrea i Álvaro de l'Illa de les Temptacions
Andrea i Álvaro | Mediaset

Andrea (18 anys) i Álvaro (26 anys) que fa dos anys que estan junts, es van conèixer pel cosí d'Andrea. Són de Màlaga i quan es van veure per primera vegada, tots dos van tenir una fletxa, però ell tenia nòvia i va continuar amb la relació. Un cop trencada la seva història d'amor, Álvaro va anar a buscar Andrea, tot i que seguia tenint present la seva exnòvia.

Niko i Ruth

Posat de Niko i Ruth, participants de La Illa de les Temptacions
Niko i Ruth | Mediaset

Niko (22 anys) i Ruth (21 anys) es van conèixer a través de les xarxes socials i vénen des de Tenerife. Ella va veure que era colombià i va decidir conèixer-lo, ja que sempre ha estat una amant de les telenovel·les colombianes i tenia clar que volia viure la seva pròpia. A Niko li va encantar la canària des que la va veure el primer dia.

Borja i Ana

Posat de Borja i Ana, participants de l'Illa de les Temptacions
Borja i Ana | Mediaset

Borja (29 anys) i Ana (29 anys) es van conèixer una nit a València. Tots dos s'havien vist anteriorment i s'agradaven, però tenien parella i cap no havia fet el primer pas, ja que tenien un compromís darrere. Quan per fi es van fer un petó van començar una complicada relació, ja que Ana seguia sentint coses pel seu exnòvio.