Captura d'Akif xiuxiuejant a l'oïda Ayla a Germans d'Antena 3

Surt a la llum un gran secret al capítol 'Hermanos' del dilluns 8 de gener

Al nou capítol de 'Hermanos', Akif explica a Nebahat que Berk és un nadó que van comprar.

Antena 3 emet aquest dilluns 8 de gener un nou capítol de 'Hermanos', a les 23:00h, després d'una nova entrega d''El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible a atresplayer.

Al capítol de 'Hermanos' aquest dilluns 8 de gener a Antena 3, Ayla està disposada a tot per desemmascarar Akif: vol que els Eren sàpiguen que la mort del seu pare va ser provocada per Akif. No obstant això, just quan Ayla confessarà als germans la veritat sobre la mort del seu pare, Akif li xiuxiueja a l'orella que Berk no és fill seu. Ayla es queda bloquejada i decideix no explicar res.

Berk a Germans, sèrie turca d'Antena 3
Berk a 'Hermanos' | Atresmedia

Akif parla amb Ayla tot sol, perquè sap que Berk, en realitat, no és fill seu, ja que va ser un nadó que van comprar a una família. Ayla li suplica que no digui res i, a canvi, li dóna el telèfon amb el vídeo on es veu com Akif empeny al buit el pare dels germans . D'aquesta manera, els Eren continuaran sense conèixer la veritat.

Posteriorment, Akif explica a Nebahat que Berk és un nadó que van comprar i Sengül escolta la conversa. D'altra banda, Yasmin busca qualsevol excusa per provocar una discussió entre Asiye i Doruk.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Ömer a Germans, sèrie turca d'Antena 3
Ömer a 'Hermanos' | Atresmedia

'Hermanos' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió . El dilluns 20 de novembre la telenovel·la turca va ser líder de la franja amb un 14,4% i 1.246.000 televidents. Mentrestant, dimarts 21 de novembre es va mantenir líder, però va baixar a un 13,7% amb 1.238.000 espectadors fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Hermanos' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i l'Orient Mitjà.