Captura d'Agatha Ruiz de la Prada amb Valeria Mazza a l'estrena de Ballant amb les Estrelles a Telecinco

Ágatha Ruiz de la Prada la lia i amenaça d'abandonar 'Bailando con las Estrellas'

Ágatha Ruiz de la Prada no calla i amenaça d'abandonar 'Bailando con las Estrellas' per culpa del jurat.

Només s'ha estat l'estrena, però Àgatha Ruiz de la Prada ha protagonitzat el primer intent d'abandonament de 'Bailando con las Estrellas'. Telecinco ha emès aquest dissabte 13 de gener la primera gala del talent xou de dansa presentat per Jesús Vázquez i Valeria Mazza. Una primera nit sense expulsions a la que els concursants han mostrat els seus dots de ball, però també hi ha hagut temps per a les polèmiques.

A meitat de la nit, Jesús Vázquez connectava de manera inesperada amb la sala de les estrelles perquè una enfadada Àgatha Ruiz de la Prada amenaçava d'abandonar. En opinió de la dissenyadora, els membres del jurat no havien estat justos a l'hora de valorar-ne tan negativament l'actuació. I és que considerava que no havien tingut en compte el fet que ella no hagués practicat ball mai abans.

"La veritat és que jo abans que em preferiu anar-me'n jo soleta. Jo no he vingut aquí per això, això no és el que havíem parlat, esteu fent just el contrari. No em semblen justes les paraules del jurat, d'aquell noi ballarí que no sé ni qui és”, deia visiblement enfadada

Captura d'Àgatha Ruiz de la Prada amb el seu ballarí a Ballant amb les Estrelles
Ágatha Ruiz de la Prada a 'Bailando con las Estrellas' | Mediaset

El company de ball d'Àgatha donava suport a la seva companya llançant-li als membres del jurat una crítica dura. "Us respecto, però no esteu utilitzant la mateixa vara de mesurar per als concursants. No és el mateix tenir 20 anys que tenir l'edat que té Àgatha", sentenciava.

“És que estan fent el contrari del que m'han dit, no sóc ximple. M'han dit jutjarem a cadascú segons la seva categoria i no pot ser”, afegia Ágatha Ruiz de la Prada. Tot i els intents de Jesús Vázquez i Valeria Mazza, la dissenyadora de moda deixava tothom amb la paraula a la boca i abandonava el plató de 'Bailando con las Estrellas'.

Després de marxar del backstage, Blanca Li, la presidenta del jurat es dirigia a Ágatha Ruiz de la Prada. "Vull aclarir que estem donant a cadascú els vots pensant on comencen avui, però queden 13 programes", deia.

Captura d'Agatha Ruiz de la Prada amb Valeria Mazza a l'estrena de Ballant amb les Estrelles a Telecinco
Ágatha Ruiz de la Prada a 'Bailando con las Estrellas' | Mediaset

Qui s'ha pres més malament l'abandó d'Àgatha Ruiz de la Prada ha estat la seva amiga Antonia Dell'Atte. Tot i que ha estat l'única que ha valorat molt positivament la seva actuació, ha retret el comportament de la seva companya per "deixar tirats els treballadors del programa". “Això és una tremenda falta de respecte a tots els que treballen aquí, ho has fet fantàsticament bé, però això que has fet no està bé”, afegia.

Recordem que 'Bailando con las Estrellas' ha liderat la seva franja d'emissió amb un fantàstic 13,3% i 1.226.000 espectadors. El talent xou, que millora les dades de 'Got Talent', ha liderat el target comercial amb un 12,6% i gairebé tots els targets d'edat. Al llarg de la nit, a més, han passat per 'Bailando con las Estrellas' més de 4,6M d'espectadors únics.