Fotografia de Laura Madrueño acomiadant-se del seu marit a l'aeroport abans d'anar a Supervivientes

Es filtren les imatges de Laura Madrueño a l'aeroport rumb a Hondures

Les càmeres han enxampat Laura Madrueño a l'aeroport amb el seu xicot de camí a 'Supervivientes'.

'Supervivientes 2024' s'estrena dijous 7 de març a Telecinco, presentat per Jorge Javier Vázquez. L'aventura farà el tret d'inici amb el mític salt des de l'helicòpter dels concursants. Laura Madrueño, per part seva, qui repeteix com a presentadora des d'Hondures, ja ha iniciat el seu rumb cap a 'Supervivientes 2024'.

La presentadora es va estrenar l'any passat substituint Lara Álvarez, i s'ha mostrat entusiasmada de tornar a viure l'experiència. Aquesta vegada, la Laura ja coneix el reality i ho viurà de manera diferent.

A l'aeroport, la madrilenya s'ha acomiadat del seu marit Álvaro Puerto, que no ha dubtat a acompanyar-la, ja que els espera uns mesos separats. La parella s'ha mostrat còmplice davant de les càmeres, i s'han mostrat somrients en tot moment. Per a la presentadora aquest format és un repte professional i l'entusiasma poder-lo dur a terme, malgrat les crítiques rebudes. La seva parella s'ha mostrat afectuós i ha estat clar que estan units, per la qual cosa, no hi ha dubte que té un gran suport a casa.

Posat de Laura Madrueño somrient durant la trobada amb la premsa abans de viatjar a Supervivientes
Laura Madrueño presenta 'Supervivientes 2024' des d'Hondures | Mediaset

L'any passat, Álvaro Puertas es va convertir en el seu major suport en el seu debut al programa, cosa que per a la presentadora era fonamental. A més, va viatjar fins a fondes per estar uns dies amb ella i veure-la treballar. Es desconeix si Puertas anirà aquest any a Hondures a reconfortar la seva parella, i fer més curta l'espera.

Recordem, a part del retorn de Jorge Javier Vázquez com a presentador de les gales i Laura Madrueño a Hondura, Sandra Barneda i Carlos Sobera es posen al capdavant de 'Connexió Hondures' i 'Terra de Ningú', respectivament.

Pel que fa als concursants, estan confirmats la presentadora dels 90 Arantxa del Sol, l'empresari Javier Ungría, el raper Arkano o Zayra Gutiérrez, filla de Guti i Arancha de Benito. Així com a l'esportista Blanca Manchón, la perruquera Lorena Morlote, el periodista Kike Calleja o Àngel Crist JR, fill de Bárbara Rey. També la col·laboradora Carmen Borrego, la presentadora i actriu Rocío Madrid i l'esportista Pedro García Aguado.

Captura dels presentadors de Supervivientes en una promo: Jorge Javier Vázquez, Laura Madrueño, Sandra Barneda i Carlos Sobera
Torna 'Supervivientes' el 7 de març | Mediaset

Aquesta temporada de 'Supervivientes' arribarà abans de l'edició 'All Stars' que prepara la cadena per commemorar les seves 20 edicions a Telecinco. Es tracta d'una temporada històrica que reunirà els concursants més reeixits, emblemàtics i recordats de tota la història de 'Supervivientes'. A més, s'emetrà un cop acabi la del 2024, previsiblement al juny i juliol.

'Supervivientes' va ser tot un èxit l'any passat, sent el programa que millor va funcionar a Telecinco. Tot i perdre gairebé tres punts, el reality va mediar a les seves gales un gran 17,5% de share i 1.617.000 espectadors. A més, va pujar al final presentada per Carlos Sobera a un 19,7% de quota i 1.634.000.