Posat d'Iker Jiménez com a presentador d'Horitzó a Cuatro

'Horizonte' aborda el cas Koldo, que implica l'exassessor de Jose Luis Ábalos

'Horizonte' analitzarà les sobtades morts d'Alexei Navalni, opositor del govern de Vladimir Putin, i de Maxim Kuzmínov, pilot desertor rus.

Cuatro emet aquest dijous 29 de febrer una nova entrega en directe d' 'Horizonte'. En aquesta edició, 'Horizonte' posarà el focus en el cas Koldo , que investiga el presumpte cobrament de comissions il·legals per part de Koldo García. García és l'exassessor de l'exministre socialista José Luis Ábalos.

El programa abordaran el cas i com podria afectar el panorama polític del nostre país. Per això comptarà amb l'anàlisi i les valoracions de Jorge Albertini , advocat penalista, Daniel Bashandeh , analista i expert en política internacional. També, els periodistes Ana Iris Simón i Alejandro Entrambasaguas, i Roberto Vaquero , escriptor, historiador i geògraf.

El format analitzarà les morts sobtades d'Alexéi Navalni , opositor del govern de Vladimir Putin, en una presó de Sibèria. I, del pilot desertor rus Maxim Kuzminov a la localitat alacantina de la Vila Joiosa.

Iker Jiménez comptarà amb José Félix Ramajo , instructor de seguretat privada professional i instructor de policia i militars a diferents països, el coronel Pedro Baños i Antonio López-Istúriz , diputat al Parlament Europeu.

A més, l'espai aprofundirà en els incendis de vehicles elèctrics causats suposadament per l'explosió de les bateries de liti . I ho farà amb l'ajuda d' Ángel Gaitán , influencer, mecànic i divulgador expert en automoció.

Les audiències d''Horizonte' a Cuatro

Iker Jiménez i Carmen Porter mirant-se al plató d'Horizonte
Carmen Porter i Iker Jiménez a 'Horizonte' | Mediaset

'Horizonte' va prometre la temporada passada en la seva emissió a Cuatro un 5,9% de share i 478.000 espectadors, imposant-se a laSexta (5% i 401.000) a la franja d'emissió. Va elevar la seva mitjana nacional fins a assolir un 7,2% en target comercial, avantatjant en 1,6 punts el seu principal competidor (5,6%).

A més, va aconseguir un destacat seguiment entre els espectadors de 25 a 44 (7,9%) i el grup de 45 a 54 anys (7,1%). Va superar la mitjana nacional a Euskadi (8,3%), Astúries (8,1%), Balears (7,6%), Múrcia (7,6%), Canàries (6,6%), València (6,6) %), Aragó (6,5%), Castella i Lleó (6,2%) i Madrid (6,1%).

En la seva última entrega de l'any, dijous passat 1 de febrer, 'Horizonte' va marcar un bon 5,6% i 415.000 al prime time de Cuatro. Va superar el seu competidor.