Els Asturians d''Amar es para siempre'

El gran final d''Amar es para siempre' ja té data d'estrena a prime time

Antena 3 acomiada la icònica sèrie diària, 'Amar es para siempre', dimecres que ve 6 de març en prime time.

La històrica sèrie diària d'Antena 3, 'Amar es para siempre', s'acomiada amb tots els luxes dimecres que ve, 6 de març. La cadena emet el seu últim episodi en prime time, just després d''El Hormiguero'. Un final ple d'emoció, sorpreses i retrobaments després de dotze temporades, onze anys i més de 2.800 episodis emesos. En aquesta recta final, la sèrie ha viscut nombrosos retrobaments, històries d'amor inesperades, nous esdeveniments i investigacions.

La sèrie tancarà amb magnificència amb la història d'una de les famílies més estimades dels últims anys com és la dels Asturians. La Plaza de los Frutos s'acomiadarà estant més viva que mai. Per a aquesta última entrega amb alguns dels seus personatges més icònics interpretats per Itziar Miranda, Manuel Baqueiro i José Antonio Sayagués, més coneguts com Manolita, Marcelino i Pelayo.

La temporada final d''Amar es para siempre' ha comptat, a més, un elenc d'autèntic luxe, conformat per Miriam Díaz-Aroca, Roberto Álvarez, Aída Folch, Norma Ruiz, i Andrea Guasch , entre d'altres. A més, han seguit en aquesta última entrega els ja mítics personatges interpretats per Anabel Alonso, Iñaki Miramón i Sebas Fernández .

Carol Rovira i Paula Usero a 'Amar es para siempre'
'Amar es para siempre' s'acomiada després de 12 temporades | Antena 3

I per als seus últims episodis han tornat a la Plaza de los Frutos noms inoblidables com són Paula Usero, Carol Rovira, Lucía Martín Abello, Cristina Alcázar, Alejandro Albarracín i Jonás Berami . També, Daniel Cabrera, Álvaro de Juana, David Janer, Àngels Martín, Sofia Milà, Natalia Rodríguez i Luz Valdenebro .

A més, Atresmúsica participarà al final de la sèrie amb la publicació, divendres 1 de març, d'un recull amb les cançons. Cançons que han acompanyat les històries més emblemàtiques, sota el títol de 'Melodies d'Amar'. S'hi inclouen temes musicals creats al voltant del mític bar 'El Asturiano' o la relació d'amor entre Luisita i Amelia.

Darrere d'aquest recopilatori hi ha un equip d'artistes com Guillermo Maestro, Darío Palomo i Miguel Morant. Han aconseguit reunir al llarg d'aquests anys intèrprets com Carol Rovira, Jose María Guzmán, Susana Córdoba, Nancho Novo i Fernando Guallar. I, treballen junts més de 2.000 capítols i 35 hores de música.

Anabel Alonso a 'Amar es para siempre'
'Amar es para siempre' s'acomiada després de 12 temporades | Antena 3

La ficció dirigida per Eduardo Casanova, i sota la producció d' Atresmedia en col·laboració amb Diagonal (Banijay Iberia) . Ha fet història i ha recopilat una legió d'espectadors fidels i és imparable en audiència. Sens dubte, 'Amar es para siempre' ha marcat un abans i un després en la història de la televisió, convertint-se en la sèrie més longeva.

En aquest 2024, és líder absoluta de la seva franja amb una mitjana que frega els 1,2 milions d'espectadors (11,8% de quota) ; arribant cada dia a més de 2,2 milions d'espectadors únics. Grans dades amb què cedirà el seu testimoni a 'Somnis de llibertat', la nova i reeixida sèrie d'Antena 3 que ha arribat atropellant les sobretaules de la cadena.