Captura de Laura Bozzo a la seva entrevista al plató de GH VIP

Laura Bozzo fitxa per un programa de Telecinco després de ser expulsada de 'GH VIP'

No han passat ni 24 hores de la seva expulsió de 'GH VIP' i Laura Bozzo ha fitxat per un nou programa de Telecinco.

Tot i ser expulsada de 'GH VIP', Laura Bozzo té un nou projecte a Telecinco, almenys durant una nit. Tot i que ha estat la concursant més salvada i semblava ser la favorita, la presentadora ha esdevingut la quarta classificada de l'edició. Laura Bozzo abandonava la casa durant la semifinal i ho feia carregant contra l'organització de 'GH VIP' i contra Marta Flich.

Tot i això, ja a plató, revelava que havia tingut ofertes d'altres cadenes abans d'entrar a 'GH VIP'. "Abans d'entrar a la casa tenia una proposta d'un canal aquí a Espanya, que no són vostès, que espero poder començar al gener", deia molt enfadada.

Finalment, la proposta que més li ha agradat ha estat de Telecinco. Laura Bozzo estarà aquest 22 de desembre al plató de 'De Viernes', a la seva primera entrevista en directe després de la sortida de 'GH VIP'. Farà balanç de la seva estada a casa, parlarà dels seus enemics durant la convivència i repassarà la seva trajectòria professional i personal, inclosa la seva estada a la presó.

Captura de Laura Bozzo després de ser expulsada de GH VIP a la semifinal
Laura Bozzo a 'GH VIP' | Mediaset

A la nova entrega de 'De Viernes' que presenten Santi Acosta i Beatriz Archidona, Fran Rivera també respondrà a les crítiques que ha generat entrevista, incloses les dels seus propis germans. Respondrà els col·laboradors sobre preguntes sobre la seva relació i ruptura amb Eugenia, la mort del seu pare i com hauria estat la seva vida si Paquirri no hagués mort. Parlarà de l'infern que va viure amb les addiccions de la seva mare, el difícil moment de la seva mort i aprofundirà els detalls de la seva relació amb Isabel Pantoja. A més, rebrà una emocionant sorpresa relacionada amb el seu pare.

A més, 'De Viernes' emetrà una entrevista a Ana Herminia, parella d'Ángel Cristo Jr. Contarà com va ser l'episodi a Marbella que va detonar que Ángel decidís explicar la veritat sobre la seva mare i revelarà la veritable cara de Bárbara Rey en la seva relació amb ella. Per comentar les imatges, Hugo Arriazu estarà al plató del programa.

Captura de Santi Acosta i Beatriz Archidona com a presentadors de De Divendres
Santi Acosta i Beatriz Archidona | Mediaset

Cal destacar que 'De Viernes' està aconseguint bons resultats en audiències a Telecinco. El 8 de desembre passat va ser líder absolut de la seva franja, marcant millor dada de share d'un programa divendres a Telecinco des del juliol del 2022 amb un fantàstic 16,3%. Amb 1,4M d'espectadors, va duplicar el seu competidor.