Fotografia d'Álvaro Rico, Cecilia Suárez i Catalina Sopelana pel rodatge d'El Jardinero de Netflix

'El Jardinero': Álvaro Rico i Cecilia Suárez tornen a Netflix amb aquest thriller

Netflix arrencarà al gener el rodatge d''El Jardinero', un nou thriller de sis episodis.

Netflix ha anunciat que prepara la sèrie 'El Jardinero', el rodatge del qual començarà a principis de l'any que ve. Aquest thriller de sis episodis ha estat creat per Miguel Sáez Carral ("Ni una más") i escrit per ell mateix i Isa Sánchez. El rodatge començarà el gener del 2024 i recorrerà diferents localitzacions d'Espanya com Pontevedra, Madrid o Toledo .

D'aquesta manera, 'El Jardinero' narra la història d'Elmer i la seva controladora mare, La China Jurado. Dirigeixen un viver d'arbres i plantes sota el qual s'amaga un altre pròsper i subterrani negoci d'assassinats per encàrrec. Per Elmer assassinar és fàcil, ja que un accident el va deixar sense emocions.

Tot i això, mentre planeja l'assassinat de Violeta, una encantadora professora d'infantil, se n'enamora. Elmer haurà d'aprendre a estimar mentre sa mare fa tot el possible per posar fi a la vida de Violeta.

El repartiment principal el componen Álvaro Rico ('Hasta el cielo'), Cecilia Suárez ('La casa de les floress') i Catalina Sopelana ('Sky Rojo'), entre d'altres. La direcció serà de Mikel Rueda ('Veneno') i Rafa Montesinos ('El Inmortal') i la producció executiva de José Manuel Lorenzo (DLO Producciones).

Pedro Alonso, protagonista de Berlín a Netflix, somrient
'Berlín' | Netflix

Cal destacar que la propera estrena de Netflix serà 'Berlín', spin-off de 'La Casa de Paper', el proper divendres 29 de desembre. Molt aviat també arribarà la segona temporada de la comèdia 'Machos Alfa' i la segona part del reality '¡Sálvese quien pueda!'. Al calaix també compta amb la sèrie sobre el cas Asunta , 'Respira' amb Najwa Nimri i Manu Ríos o un nou reality amb Dabiz Muñoz .

Recordem que DLO Producciones, participada pel Grup Banijay a partir del 2013, està especialitzada principalment en el camp de la ficció. És l'encarregada de projectes com 'La caza: Monteperdido' (RTVE), 'Señor, dame paciencia' (Atresmedia), 'Dime Quién Soy' o 'El Inmortal' (Movistar Plus+). També 'Ni una más', l'adaptació de la novel·la de Miguel Sáez Carral per a Netflix; 'Las largas sombras' (Disney+) o 'Segunda Muerte', el proper thriller de Movistar Plus+ rodat a Cantàbria.