Posat d'Ana Pastor com a presentadora de Generació TOP a laSexta

laSexta posa data d'estrena a 'Generación TOP', el nou concurs d'Ana Pastor

'Generación TOP', el nou concurs presentat per Ana Pastor, busca la millor generació de tots els temps

laSexta estrena dimecres que ve 3 de gener 'Generación TOP', el nou concurs presentat per Ana Pastor . La presentadora i directora d''El Objetivo' fa el salt a l'entreteniment amb aquest format que busca la millor generació de tots els temps. A cada programa participaran famosos de tres generacions diferents que s'enfrontaran a diverses proves sobre televisió, política, música, cinema i xarxes socials .

D'aquesta manera, participaran a 'Generación TOP' María del Monte, Terelu Campos, Sonsoles Ónega, Cristinini, Joaquín Reyes o Cristina Pedroche. Així com Mónica Carrillo, La Pija y La Quinqui, Boris Izaguirre, Eduardo Navarrete, Ágatha Ruiz de la Prada o Bibiana Fernández. I és que un total de 90 famosos s'han atrevit a posar els seus coneixements a prova al plató de 'Generación TOP'.

Fotografia dels convidats de Generació TOP de laSexta, com Adela González
Convidats de 'Generación TOP' | Atresmedia

Per aconseguir el reconeixement com a millor generació, els concursants hauran de demostrar qui en sap més superant les proves sobre coneixements generals que els plantegi Ana Pastor. Els guanyadors aconseguiran un premi en metàl·lic que donaran íntegre a una organització benèfica. En aquesta batalla també comptaran amb el suport del públic, que estarà format per persones de la mateixa generació.

Els concursants es dividiran en funció de la generació a què pertanyen. La gent gran, la generació 'Yeyé' que està conformada pels nascuts entre 1943 i 1967, la generació 'Guay', la intermèdia, que la integren els nascuts entre 1968 i 1987 i la generació més jove que és la 'Like', amb concursants nascuts entre els anys 1988 i 2005.

Posat d'Ana Pastor com a presentadora de Generació TOP a laSexta
Ana Pastor, presentadora de 'Generación TOP' | Atresmedia

Gairebé 100 persones formen part de l'equip de 'Generación TOP', produït per Atresmedia en col·laboració amb Newtral. Els enregistraments del format han tingut lloc en un espectacular plató de més de 700 metres quadrats.

Recordem que no serà l'únic concurs que laSexta emetrà a prime time, perquè també comptarà amb la nova temporada de '¿Quién quiere ser millonario?' amb Juanra Bonet. A més, la cadena també ha arrencat la promoció de 'Batalla de Restaurantes', l'adaptació de l'exitós 'Joc de Cartes', amb Alberto Chicote. Així com 'Lo de Évole', que torna a les pantalles per ocupar previsiblement el prime time de diumenge.