Marc Giró com a presentador de Late Xou de RTVE Play

La 2 prepara un late night diari: 'Volem oferir continguts atractius'

La 2 es revoluciona amb l'arribada de nous continguts i anuncia la preparació d´un late night diari.

Després de l'èxit d'arribada de 'Cifras y Letras' a l'access prime time de La 2, que s'ha mogut al voltant del 3% de share, la cadena es prepara per a una revolució més gran. Laura Folguera, la nova directora del canal, ha anunciat en una entrevista que planeja l'arribada d'un late night diari. Actualment la cadena compta amb 'Late Xou con Marc Giró' els dilluns i no descarta ampliar-ho en tira diària.

"M'encantaria crear una altra franja horitzontal al late night per acabar d'ancorar i donar suport als continguts de màxima audiència juntament amb 'Cifras y letras'" , ha dit Laura Folguera en una entrevista a El País.

D'aquesta manera, no ha descartat que sigui el programa de Marc Giró: “És un programa meravellós, el vam crear a Sant Cugat i és com la meva criatura. No hi ha res tancat, pensem en diverses possibilitats, perquè sí que cal una oferta fixa al late night de dilluns a dijous. I, per descomptat, 'Late Xou' n'és una".

Marc Giró com a presentador de Late Xou de RTVE Play
'Late Xou amb Marc Giró' | RTVE

Recordem que, cada setmana, Marc Giró rep al seu sofà dues personalitats destacades del món del cinema, teatre, música, televisió, literatura o activisme del nostre panorama nacional. Un convidat que explica coses curioses i divertides sobre la professió, la vida i les aventures més sorprenents. Una xerrada distesa, amena, empàtica i plena de sentit de l'humor, que sorprendrà els espectadors, però també els mateixos convidats.

Segons Laura Folguera, un late night permet "estrènyer una mica les femelles, tant en continguts com en el to i trencar el to del que és políticament correcte, que és tan avorrit. Crec que estem una mica cansats d'això, de l'ofendit. Es pot fer televisió pública amb un to distès i, com diu Candela Peña, agitant el vesper».

Fotografia de Jordi Évole a Late Xou amb Marc Giró a RTVE
'Late Xou amb Marc Giró' | RTVE

Per tant, la directiva ha anunciat que el seu objectiu és millorar els resultats d'audiència de La 2: "Busquem tenir audiències rellevants però no a qualsevol preu. Volem oferir continguts atractius sense perdre l'essència". D'aquesta manera, es preveuen grans canvis al canal durant els propers mesos.