Fotografia de Ginés García Millán i Natalia Verbeke com a protagonistes d'Una vida menys a Canàries d'atresplayer

atresplayer posa mes d'estrena a 'Una vida menos en Canarias' i presenta el cartell

'Una vida menos en Canarias' és un procedimental policíac protagonitzat per un equip d'Homicidis.

atresplayer comença l'any amb l'estrena exclusiva d''Una vida menos a Canarias' el proper mes de gener de 2024. La sèrie, que llança el seu cartell oficial, un procedimental policíac que transcorre a les illes Canàries, un entorn paradisíac on l'equip d'Homicidis resol a cada capítol un cas criminal. La ficció, que compta amb 5 capítols de 50 minuts, ja es roda a diverses localitzacions de Madrid i Canàries.

Ginés García Millán i Natalia Verbeke protagonitzen 'Una vida menos en Canarias'. Interpreten, respectivament, Luis Lacasa, un veterà inspector que ha d'acceptar un trasllat forçós a les illes i adaptar-se a tot allò que detesta: la calor, la sorra i els turistes. I Naira Oramas, una inspectora amant de les illes que, malgrat les seves diferències i rivalitats, haurà d'aconseguir formar un bon equip amb Luis.

Completen el repartiment Paco Marín, Sergio Momo, Sílvia Naval, Mari Carmen Sánchez, Lluna Zuazu, Dariam Coco, Maria Garralón, Elisa Matilla, Thais Blume i Elena Ballesteros, entre d'altres.

Cartell d'una vida menys a les canàries, sèrie d'antena 3 amb Ginés García Millán i Natalia Verbeke
'Una vida menos en Canarias' | Atresmedia

'Una vida menos en Canarias' és una producció de Buendía Estudis Canàries en col·laboració amb Plano a Plano. César Benítez, Emilio A Pina, Emilio Amaré, Álvaro Benítez i Fran Carballal són els productors executius d'aquesta sèrie. Lucía Alonso-Allende és coproductora executiva de la sèrie, creada per Fran Carballal, Enrique Lojo i Curro Royo i dirigida per Inma Torrente i Moisés Ramos Paíno.

Així és la trama d''Una vida menos en Canarias'

Luis Lacasa, prestigiós inspector d'homicidis a Madrid, es veu forçat a acceptar un trasllat a les illes Canàries. S'ha d'adaptar a tot allò que detesta: la calor, la sorra i els turistes, però sobretot la Naira, una carismàtica inspectora, amant de la seva terra. Tot i les seves diferències i rivalitats formés un bon equip i alhora, una complicitat que qüestionés les seves fèrries conviccions.

El castellà fred i cerebral, pateix acromatòpsia, una disfunció visual que el fa veure la vida en tons grisos, sense color, una patologia que n'ha amplificat l'hermetisme. En aquest paradís criminal, l'inspector es retroba amb la seva filla Jimena. És una xef reputada amb qui està distanciat des que va morir la seva dona, en l'accident del qual arrossega seqüeles.

La vida a les illes l'empenyerà a sortir de la seva zona de confort, conèixer la seva filla i sorprendre's davant d'un detall inquietant. I és que de vegades, percep color a la inspectora.