Captura de Carme Chaparro com a presentadora d'Informatius Telecinco aquest Nadal

Carme Chaparro torna per sorpresa a Telecinco després de la sortida de Pedro Piqueras

Carme Chaparro s'ha tornat a incorporar a Informativos Telecinco després de l'adéu definitiu de Pedro Piqueras.

Carme Chaparro ha tornat per Nadal a Informativos Telecinco, coincidint amb la sortida de Pedro Piqueras. Com ja va passar a l'estiu, la periodista ha estat l'escollida per Mediaset per posar-se al capdavant de la segona edició de les notícies. Un retorn que és temporal, ja que, malgrat els canvis a Informativos Telecinco, la directiva no ha tornat a comptar amb Carme Chaparro.

Cal destacar que la primera substituta de Pedro Piqueras va ser Alba Lago el passat divendres 22 de desembre. Ja en ple nadal, aquest dilluns 25 de desembre, ha estat el torn de Carme Chaparro. “Nadal al peu de la notícia. La immensa sort de treballar en el que m'agrada. Encara que, avui, fins a dalt de torró i massapans”, escrivia la periodista a les seves xarxes socials.

Recordem que Carme Chaparro es va unir a l'equip d'Informativos Telecinco el 1998 a la delegació de Catalunya. El 2001 va passar a presentar l'informatiu del migdia, mentre que el 2004 va saltar al cap de setmana. Aquest lloc el va mantenir fins al 2017, quan va ser traslladada a Noticias Cuatro.

Carme Chaparro com a presentadora de Notícies Quatre
Carme Chaparro a Notícies Quatre | Mediaset

Amb el tancament dels blocs informatius del canal, Carme Chaparro es va posar al capdavant de 'Cuatro al día' el 2019. Després de ser apartada del programa, ha fet substitucions puntals a 'Todo es Mentira' i va estar al capdavant de la segona temporada de 'Mujeres al poder', que tan sols va emetre un lliurament i va ser retirat per les males dades d'audiència.

La nova organització d'Informativo Telecinco

Fotografia dels presentadors d'Informatius Telecincoo: José Ribagorda, Leticia Iglesias, David Cantero, Carlos Franganillo, Ángeles Blanco i Isabel Jiménez
Informativos Telecinco | Mediaset

A partir del mes de gener, l'edició d'Informativos Telecinco 21.00h de dilluns a divendres serà presentada per Carlos Franganillo. Mentrestant, dues dones estaran al capdavant d'Informativos Telecinco 15:00h: Ángeles Blanco amb Isabel Jiménez. A més, Ángeles Blanco es posarà al capdavant d'Informativos Telecinco 21:00h quan Carlos Franganillo estigui fora de plató.

Per la seva banda, David Cantero passa al cap de setmana amb José Ribagorda i Leticia Iglesias, que fins ara presentava el matinal. Al capdavant d'aquesta edició d'Informativos Telecinco es mantindran Laila Jiménez i Arancha Morales.