Muntatge de Julián Contreras i Fran Rivera a Telecinco

Julián Contreras no calla: respon a Fran Rivera sobre les addiccions de la seva mare

Julián Contreras trenca el seu silenci i respon sense mirament a Fran Rivera pel que va dir sobre la seva mare.

Julián Contreras trenca el seu silenci i s'asseu aquest divendres 5 de gener al plató de 'De Viernes' a Telecinco. Ho farà per respondre Fran Rivera, que va parlar de les addiccions de la seva mare, dels moments més durs de la seva vida i de la relació que manté amb cadascun dels seus germans. Després dels rius de tinta que ha generat aquella entrevista, Julián Contreras s'asseu ara al plató amb Santi Acosta i Beatriz Archidona per donar el seu punt de vista.

Després de la mort de Arévalo, 'De Viernes' també rebrà Malena Gracia, la seva última parella, que ha estat expulsada del tanatori en què s'ha vetllat el còmic. El programa oferirà també els darrers detalls del naixement del fill de Bertín Osborne, amb què Arévalo mantenia una estreta amistat.

Captura de '¡De Viernes!' amb Colate parlant
Colate Vallejo-Nágera | Mediaset

A 'El Scoop', Nicolás Vallejo-Nágera, 'Colate', s'obrirà en canal per explicar la història de la seva vida. Parlarà de la seva joventut, les seves relacions sentimentals amb famoses com Inés Sastre, Eugenia Martínez de Irujo o Patricia Pérez, també del casament amb Paulina Rubio i la seva traumàtica separació.

A més, Alejandro Jiménez, respondrà a les reaccions al seu 'Scoop' i rebrà per sorpresa la visita de la seva tia Isabel, germana de la seva mare. El programa l'acompanya a més a la primera visita a la casa de María Jiménez, que no ha tornat a trepitjar des de la seva desaparició.

Captura de Santi Acosta i Beatriz Archidona com a presentadors de De Divendres
Santi Acosta i Beatriz Archidona | Mediaset

Recordem que, la setmana passada, 'De Viernes' va baixar per sorpresa com a mínim amb un 10,4% i 903.000 televidents a Telecinco. Una dada per sota de les anteriors entregues, però que continua estant per sobre de la mitjana de Telecinco. El lideratge de la nit va ser per a 'La Voz: All Stars', que es va acomiadar amb bon 14,1% de share i 1.147.000 espectadors.

Cal destacar que 'De Viernes' aposta per un relat renovat de la crònica social que comptarà cada setmana amb una entrevista a plató a un important personatge del món del cor. Compte amb cinc col·laboradors exclusius. També una gran exclusiva a 'El Scoop'.