Primer pla de José Manuel Pinto, concursant de Ballant amb les Estrelles a Telecinco

Qui és José Manuel Pinto, concursant de 'Bailando con las Estrellas' a Telecinco?

Coneix José Manuel Pinto, el futbolista que s'uneix com a concursant de 'Bailando con las Estrellas' a Telecinco.

'Bailando con las Estrellas' torna aquest dissabte 13 de gener al prime time Telecinco. 13 celebrities es llancen a mostrar la seva habilitat per a la dansa en aquest format presentat per Jesús Vázquez i Valeria Mazza. Entre aquests els famosos es troba el futbolista José Manuel Pinto.

A 'Bailando con las Estrellas', cada celebrity formarà parella amb un mestre ballarí, que serà el responsable de formar el seu pupil a les diferents disciplines de ball. Durant el directe i davant de la mirada del jurat, cada parella de ball realitzarà la seva exhibició i rebrà una valoració i una puntuació de cada membre del jurat. Alhora, el públic podrà votar el seu favorit des de casa a través de l'app de Mitele.

Amb la mitjana d'aquestes puntuacions es configurarà un rànquing i les dues parelles que estiguin en pitjor posició hauran de tornar a ballar. Concloses les actuacions, serà exclusivament el jurat el que decideixi la parella que se salva i, per tant la que és eliminada.

Fotografia dels concursants de Ballant amb les Estrelles amb Jesús Vázquez i Valeria Mazza
Concursants de 'Bailando con las Estrellas' | Mediaset

Pel que fa als concursants, són el futbolista Miguel Torres; la dissenyadora Àgatha Ruiz de la Prada; l'estilista Josie; i l'actor Adrián Lastra. També la germana de Mario Casas, Sheila Casas; la cantant Mala Rodríguez; l'exporter de futbol José Manuel Pinto y la dissenyadora Elena Tablada. Així com Bruno el 'Mozo de Arousa'; la cantant María Isabel; l'influencer Jonan Wiergo; la model Athenea Pérez; i l'actriu Carlota Boza.

Qui és José Manuel Pinto?

Posat de José Manuel Pinto, concursant de Ballant amb les Estrelles a Telecinco
José Manuel Pinto, concursant de 'Bailando con las Estrellas' | Mediaset

José Manuel Pinto va començar a jugar el 1994 al Real Betis i es va mantenir en actiu al futbol fins a l'any 2014. Després del seu pas per l'equip andalús, va passar al Celta de Vigo, on va estar entre el 1998 i el 2008. De fet, va arribar a formar part de la plantilla del Barça, equip en què va jugar fins al 2014.

Al llarg de la seva trajectòria a l'equip blaugrana, el porter va lluitar per alguns dels títols nacionals més importants, com ara la Copa del Rei o la Supercopa d'Espanya. Una trajectòria futbolística que es va acabar fa una dècada.

Després de la seva etapa com a futbolista, José Manuel Pinto es va estrenar com a productor i compositor musical. Ha treballat amb artistes de fama internacional com CNCO i Orishas, o artistes espanyols de la talla de Chenoa o Ruth Lorenzo.

“No tinc experiència al món del ball. Per mi és un repte i em motiva perquè m'encantarà aprendre moltíssim de tots aquests estils de ball", assegura en el seu vídeo de presentació. "Tots els esportistes d'elit tenim aquesta faceta de velocitat, coordinació, agilitat i concentració", explica José Manuel Pinto.