Fotografia dels Homes G en un concert

La 1 celebra els 40 anys dels Hombres G: emet el seu darrer concert

Aquest divendres 29 de desembre, RTVE emetrà el darrer concert de la gira dels Hombres G: "40 años y seguimos empezando".

RTVE segueix apostant per la millor música durant aquest Nadal i reserva aquest divendres a la nit un dels grans noms del pop espanyol: Hombres G. El grup està celebrant les seves quatre dècades sobre els escenaris amb la gira '40 años y seguimos comenzando', la més exitosa de la seva carrera. Aquest divendres 29 de desembre, La 1 oferirà el darrer concert d'aquesta commemoració de la seva extensa trajectòria .

Hombres G, la banda formada a Madrid per Dani, David, Javi i Rafa el 1983, està considerada com la més reeixida de la dècada dels 80 a Espanya . Ha venut centenars de milers d'entrades, ha convertit els seus àlbums en número u de vendes i ha acumulat escoltes a les plataformes de streaming fins a assolir els gairebé vuit milions d'oients actualment.

D'aquesta manera, tots els fans podran gaudir des de casa a través de La 1 del concert del 29 de desembre . Aquest tindrà lloc al WiZink Center de Madrid després de passar per 17 ciutats més i vendre més de 200.000 entrades.

Un repàs pels discos que van marcar les vides de milions de persones, des del seu àlbum debut homònim el 1985 fins al recent 'La Esquina de Rowland' el 2021. El concert passarà per ‘La cagaste... Burt Lancaster’, ‘Estamos locos... ¿O qué?’, ‘Agitar antes de usar’, ’Voy a pasármelo bien’, ’Esta es tu vida’, ’La historia del bikini’ y ’Peligrosamente juntos’. Cançons i lletres que ens han acompanyat tota la vida i que ara el grup homenatja mitjançant un nou espectacle en viu ple de sorpreses.

Al llarg de la seva carrera, Hombres G han trepitjat més de 4.000 escenaris i han venut gairebé sis milions d'entrades, en recintes emblemàtics com l'Estadi Vicente Calderón o la Plaza de Toros de Las Ventas a Madrid, l'Arena Ciutat de Mèxic, el Hollywood Bowl de Los Angeles o el Radio City Music Hall de Nova York. El llegat d'Hombres G aconsegueix diverses dècades i generacions a través de cançons que s'han convertit en himnes .